donderdag 16 februari 2012

Day 16: Tribal Print

Dag 16 is de Tribal print, ook voor deze nailart heb ik gebruik gemaakt van Konad, ik heb een soort van dubbel gestempeld, dus meerdere stempels over elkaar gebruikt. De lakjes van links naar rechts: Catrice - Grey's Kelly, China Glaze - OMG en Konad - Gold Black. De stamping plate is een plate van Essence en een fauxnad plate.

Day 16 is about the Tribal print, again I used Konad, but this time I dubble stamped, so I used mutiple stamps over each other. The polishes I used from left to right: Catrice - Grey's Kelly, China Glaze - OMG and Konad - Gold Black. The stamping plates I used are from Essence and a fauxnad one.

 
 Ik heb het lakje van Catrice als basis gebruikt, dit is Grey's Kelly. De kleur zelf is wat bruinig en niet zo favoriet bij mij, maar door de bruine kleur valt het lakje van China Glaze wel weer wat beter op.


I used the polish from Catrice, this is Grey's Kelly a kind of brown polish, i'm not a big fan of this colour but it looks okay with the stamp with OMG.


Na de basiskleur heb ik de plate van Essence gebruikt met China Glaze - OMG, dit is een full nail stamp en door de holografische kleur is dit een leuke achtergrond. Hieroverheen heb ik met Konad - Gold Black een tribal stempel van de fauxnad plate in het midden gestempeld, de designs heb ik om en om gestempeld om een leuk effect te creëren.

After applying the basecolour I used the plate from Essence in combination with China Glaze - OMG, it's a full nail stamp and perfect for the background. Up next I took a tribal design from the fauxnad plate and stamped the design with Konad - Gold Black. I created a funny effect by stamping differently.

Hoe vinden jullie de combinatie van stempels? / Do you like the combination of the stamps?

4 opmerkingen:

 1. Echt supergaaf! Ik volg je nu, het zou leuk zijn als je me terug zou willen volgen!
  X

  www.smileisyourbestaccessory.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik moet de mijne stiekem nu nog doen ;p
  Ben je trouwens pas jarig geweest? Ik zag aan de zijkant dat je nu namelijk 19 bent :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik bedoelde trouwens die delicate print ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Fjeahilovenails,

  Ja klopt! Ik was 30 Januari jarig ;)!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations