woensdag 8 februari 2012

Day 8: Metallic

Dag 8 staat in het teken van Metallic. Ik moet zeggen dat ik behoorlijk moeite had met deze dag! Je weet dat je best veel metallic lakjes in je stash hebt zitten, maar op de één of andere manier kun je ze gewoon níet vinden als je ze nodig hebt! Voor vandaag heb ik dus vrij weinig gebruikt. 2 Metallic lakjes: B.O. Nailpolish - Nr 51 en Essence - Nothing Else Metals. Verder heb ik deze mani gestempeld en gebruik gemaakt van plate M65 van Konad.

Day 8 is all about metallic! I have to admit I had a rough time making this nailart. You know that you have enough metallic polishes in your stash, but when you're searching for them you just can't find them! So I used a minimum polishes for today, just 2 metallic polishes: B.O. Nailpolish - Nr 51 and Essence - Nothing Else Metals. Further I stamped this mani and used Konad plate M65.


Doordat ik zelf vrij weinig stempel heb ik niet zo'n uitgebreid assortiment aan stempellakjes. Ik moest voor deze mani dus wat improviseren aangezien ik geen metallic stempellakjes heb. Ik heb het lakje van Essence dus gebruikt om mee te stempelen, helaas is hij iets lichter dan ik verwacht had maar alsnog kun je wel redelijk zien dat ik de stempel met verschillende ronde designs gebruikt heb.

I'm not a great stamper, so my stash is very limited at the point of stamping. I don't have metallic stamping polishes so I had to make up something else. I decided to stamp with the Essence polish, it's a little bit lighter then I expected but you still can see the stamp good. I used the design with different rounds.

Het lakje van B.O. Nailpolish heb ik als basis kleur gebruikt. Dit is een paars lakje met metallic finish. Hier overheen heb ik de afbeelding dus gestempeld. Helaas was ik iets te ongeduldig bij mijn pink waardoor deze wat verpeste lak heeft... Morgen is het de beurt aan Rainbow! Ik kan je alvast beloven dat ik hier een superleuke nailart voor in gedachte heb!

I used the polish from B.O. Nailpolish as my base colour. This is a purple polish with metallic finish. I stamped the image over this polish. I was a little bit to quick with my pinkie, I ruïned some of the polish... Too bad. Tomorrow it's Rainbow nails! I promise you I have an awesome idea for this one!


Wat zijn jullie favoriete metallic lakjes? / What's your favourite metallic polish?

3 opmerkingen:

  1. Hahah, ik heb gelukkig maar 2 of 3 metallic lakjes, dus voor mij was het makkelijk :P We hebben trouwens dezelfde stempel gebruikt! xD

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg mooi! Ik ben dol op metallic lakjes!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations