woensdag 15 februari 2012

Day 15: Delicate Print

Vandaag is het alweer dag 15 van de nail challenge. Voor dag 15 heb ik het simpel gehouden, een delicate print kan namelijk eigenlijk vanalles zijn. Ik heb gekozen voor een stempel met corset print, een lakje van E.L.F. - Lilac en een stempellak van Konad - Gold Black. De stempelplate is SDP - C20.

It's already day 15 of the nail challenge. Day 15 is a delicate print, which means you can make as good as everything. I choosed a corset stamp with E.l.F. - Lilac and a stamping polish from Konad - Gold Black. The stamping plate I used is SDP-C20.


 De stempel die ik gebruikt hebt is vrij lastig om aan te brengen. De stamping plates van SDP zijn speciaal voor lange en brede nagels. Aangezien mijn nagels nu vrij kort zijn en niet zo breed als de stempel moest ik even goed gaan passen. Ik zie nu ook dat ik heel origineel, de stempel op zijn kop gestempeld heb ;).

I used a pretty hard stamp. The stamping plates from SDP are specially made for long and wide nails, well my nails aren't that long anymore and not as wide as the stamp so I had to fit it well. I just noticed that I stamped the image upside down, very original haha ;).

 De basiskleur die ik hier gebruikt heb is het lakje van E.L.F. - Lilac. Dit is een mooi licht paars lakje die ik zelf erg leuk vond staan als basis voor de corsetjes.

I used E.L.F. - Lilac as my basecolour, this is a light purple polish which suits the corsets very nice. 


Wat vinden jullie van de delicate print?  / What're your thoughts about the delicate print?

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations