zaterdag 18 februari 2012

Day 18: Half Moons

Dag 18 is de Half Moon manicure, voor deze dag heb ik een leuke combinatie van een aantal verschillende dingen gemaakt. De half moon manicure bestaat uit handgemaakte nailart, cracknailart en stippen! De lakjes die ik hiervoor gebruikt heb zijn: B.O. Nailpolish - Nr ?, La Femme Beauty - Violet (cracklak), E.L.F. - Teal Blue en La Femme Beauty - White. Verder heb ik een dottingtool en nailart kwastje gebruikt.

Day 18 is the Half Moon manicure, I made a nailart with different techniques today. I handpainted, I used crack and used dots. The polishes I used are: B.O. Nailpolish - Nr ?, La Femme Beauty - Violet (crack), E.L.F. - Teal Blue and La Femme Beauty - White. I also used a dottingtool and nailart brush.

 
 Ik ben de nailart begonnen met twee laagjes van het B.O Nailpolish lakje, ik weet niet wat voor nummer het is aangezien het etiket ontbreekt. Achteraf had ik misschien beter een andere kleur moeten nemen die beter opvalt onder de paarse crack. Na de basis lak heb ik de complete nagels een laagje cracklak gegeven, dit is een paarse crack van La Femme Beauty.

I started this nailart with 2 coats of the B.O. Nailpolish, I don't know it's number because the sticker's gone. Now I'm thinking that I better used a different colour but well.. After the base I added a layer of crackpolish over the base, the crackpolish is a purple one from La Femme Beauty.

 Na de basis en cracklaag heb ik eerst met wit een half maantje gemaakt aan de bovenkant van mn nagel, ik heb dit eerst met wit gedaan zodat de groene kleur beter zou opvallen. Nadat het wit droog was heb ik dus vervolgens het groen erover aangebracht. Uiteindelijk heb ik rond de half moon witte stipjes gezet.


After the base and the crack layer I made a half moon with a white polish, I did this so the green would be brighter. After the white coat I added the green layer and made some white dots around the green half moon.


Wat vinden jullie van deze aparte half moon nailart? / What do you think about this strange half moon manicure?

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations