zaterdag 11 februari 2012

Day 11: Polka Dots

Dag 11: Polka dots, voor deze dag had ik eigenlijk helemaal niets in gedachte.. Ik heb dus lekker wat random kleurtjes uitgezocht die leuk bij elkaar staan en ben gaan stippen met een dottingtool! De lakjes die ik gebruikt heb zijn van links naar rechts: Catrice - In the Bronx, E.L.F. - medium Red, Catrice - Dirty Berry, Bye Bye Birdy, Pool Party At night en China Glaze - Flip flop fantasy.

Day 11: Polka dots, I actually hadn't anything in mind to make for this day.. So I took some random polishes which looks fun together and started to make dots with a dottingtool. The polishes I used were from left to right: Catrice - In the Bronx, E.L.F. - Medium Red, Catrice - Dirty Berry, Bye bye Birdy, Pool party at night and China Glaze - Flip Flop Fantasy.

 
Ik ben deze nailart begonnen met Catrice - In the Bronx, deze heb ik als basis aangebracht op mijn nagels. Hieroverheen heb ik steeds om en om met verschillende kleurtjes de horizontale lijn met stipjes aangebracht. Daarna heb ik hetzelfde gedaan met de schuine lijn. Ik heb de schuine lijn om en om naar links en naar rechts laten lopen zodat het geheel er een beetje speels uit zou zien.

I started this nailart with Catrice - In the Bronx, I used this polish as my basecolour for this nailart. Up next I started to make dots with every colour from above list next to each other in a horizontal line. After this I did the same thing with the other lines. I made the other line on one finger to the left side and on the other to the right side. Just to create a fun look.

Het hele resultaat is vrij kleurrijk geworden. Ik vind hem zelf wel grappig eigenlijk ondanks dat ik niets in gedachte had is de nailart toch nog leuk geworden!

The finishing result is pretty colourful. I like the way it looks though I didn't have any ideas for a nailart with polka dots!

Wat vinden jullie van deze polka dot nailart, vinden jullie de challenge nog leuk om te volgen? / What do you think about the polka dots, do you still like this challenge?

5 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations