donderdag 12 juli 2012

Catrice - King Of Greens

Groen is een kleur die ik eigenlijk al een tijd niet meer gebruikt heb. Toch kan het heel leuk staan op de nagels! Vandaag ga ik jullie Catrice - King of Greens laten zien, een erg leuk groen lakje!

Green is a colour which I haven't used for a while now. To bad, because it can be very nice on the nails! Today I will show you Catrice - King of Greens, a very nice green polish!


King of Greens is een vrij donker groen lakje. Ondanks dat ik zelf de lichte groene lakjes ook erg leuk vind, moet ik toegeven dat ik ook best een zwak voor King of Greens heb! Dit mooie lakje heeft vrij opvallende shimmer finish. Leuk voor de zomer dus!

King of Greens is a pretty dark green polish. Although I really like light green polishes, I have to admit that I have a secret love for King of Greens too! This pretty polish had a very noticable shimmer finish, nice!

Ook dit lakje heeft het bredere kwastje. Stiekem hoop ik een beetje dat Catrice de nieuwe lakjes in de herfst niet ook zo'n superbreed kwastje geeft, want ik vind hem toch wel net iets te breed! Wel dekt het lakje vrij goed, ik heb hier 2 dunne laagjes lak aangebracht voor een dekkend resultaat.


Also this polish has the wide brush. I'm still hoping that Catrice makes them a little bit smaller in their new polishes this fall. For my nails the brush is just a bit to wide. This polish has a good coverage, I used 2 thin layers for an opaque result.


Wat vinden jullie van die brede kwastjes van Catrice? / What do you think about those wide brushes from Catrice?

5 opmerkingen:

 1. Heel mooi lakje.
  Ik heb vandaag in de aanbieding bij de DA 2 super gave lakjes gekocht van China Glaze. 1 prachtige rode kleur met een beetje glitter erin en een hele mooie bronse met een beetje glitter erin. Noem je dat dus shimmer? Als er wat glim in zit? Alleen heb jij voor al je lakjes een naam, ik zie op het potje zelf geen naam staan hoor, alleen dat ie van China Glaze is. De bronse was uit de safari collectie.
  Nou ja, ik ben er blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Effe opgezocht. Ik heb I hert that van de safari collection en Ruby pumps.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Vivian,

  Oh gaaf die lakken van China Glaze hè! Ruby Pumps is ook echt mijn favoriete rode glitterlak!
  Het verschil tussen shimmer en glitter is niet zo heel groot. Glitters zijn vaak wat grover en glinsteren meer. Terwijl shimmer hele fijne deeltjes in een lakje zijn!
  Overigens hebben niet alle lakjes een naam. Zo hebben de lakjes van Miss Sporty bijv een nummer. Maar Catrice lakken hebben wel een naam (deze staat vermeld boven de ingedredi√ęntenlijst op het potje) Essence lakken hebben ook namen, deze staan vaak op de sticker gedrukt. Andere lakken hebben weer de naam onder het potje staan zoals OPI en China Glaze! Het is altijd even zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee ja, onder het potje hihi...tja, ik kijk niet zo gauw onder potjes :-)
  Die I herd that is best grof dus dat zal wel een glitter lakje zijn ipv een lakje met wat shimmer erin, evenals de rode....denk ik. Ik zit nu nog met gekleurde gelnagels maar donderdag ga ik weer en dan doe ik gewoon naturel zodat ik in de vakantie die rode kan dragen bij mijn rode jurkje. Heerlijk 2 weken naar de zon.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Vivian,

  Haha ja sommige lakjes hebben de namen op rare plekken staan! De lakjes die jij beide noemt zijn idd glitterlakjes!
  2 Weken naar de zon klinkt echt heerlijk! Ik blijf dit jaar thuis, dus ik hoop dat wij hier in NL ook nog wat zon mogen ontvangen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations