zondag 29 juli 2012

Nailart: Red & Black

Een tijdje geleden had ik een verjaardag waarbij ik een rood/zwarte outfit droeg. Rood jurkje met zwarte hakken, ik wilde bij deze outfit graag een bijpassende nailart maken die snel en gemakkelijk zou zijn! Onderstaande nailart is hieruit gekomen, helaas is het niet supernetjes geworden omdat ik behoorlijk weinig tijd had, maar toch nog leuk genoeg om even te laten zien!

A while ago I had a birthdayparty and my outfit was a red dress with black heels. I wanted a matching nailart which was quick and easy because I didn't have much time left. So below the results, it's not superneat cause I did it very quick, but I like the results enough to show it to you!


Ik begon de nailart met een rode french manicure. Ik heb hier E.L.F - Fire Coral gebruikt voor de french manicure. Dezelfde rode kleur heb ik ook gebruikt voor de rode stipjes.

I started the nailart with a red french manicure. I used ELF - Fire Coral for this french. I used the same colour for the red dots in this nailart.

Voor de zwarte lijntjes heb ik La Femme Beauty - Ebony gebruikt en een klein kwastje. Dit soort lijntjes zijn veel makkelijker te maken met stripers, maar op het moment dat ik deze nailart maakte was mijn zwarte striper net leeg. Ik heb de zwarte lijnen random geplaatst over de french manicure heen. Hier en daar heb ik tussendoor een rij met stipjes gemaakt. Het uiteindelijke resultaat zag er best leuk uit met de outfit samen!

I used La Femme Beauty - Ebony and a nailart brush for the black lines. A striper is way handier to use to make thin lines, with a nailart brush you practically can't make very thin lines. I made the lines randomly on the nail just like the dots. The dots are made with a dottingtool. At the end the nailart and the outfit looked nice together!

Matchen jullie ook wel eens je nagels met jullie outfit? / Do you match your nails with your outfit sometimes?

5 opmerkingen:

 1. Leuk!
  Weet ik nu eindelijk ook hoe het zwarte lakje van la femme heet (= (kon je niet zien op het flesje)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @marijke,

  ja klopt de namen vagen snel weg! Daarom schrijf ik alle namen meestal ook meteen op. maar ook ik heb een aantal lakjes waarvan ik de namen helaas niet weet..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Soms. Als ik moet werken (werk bij de Vestingbar), vind ik het wel leuk te matchen. Het logo van de bar is een gele koe op een rode achtergrond, dus dan combineer ik dat! Helaas kan ik nog geen koetjes tekenen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Marieke,

  Een koe is ook wel moeilijk hoor! Zou zelf ook geen idee hebben hoe je die zou kunnen fixen op een nagel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is super leuk, je nailart! Leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations