maandag 2 juli 2012

Catrice - Pimp My Shrimp (Flakies)

Pimp my Shrimp is een lakje van Catrice die ik pas ontdekt heb. Sindsdien ben ik helemaal gek van dit lakje! Wat een ontzettende mooie kleur en wat een mogelijkheden heb je met dit lakje! Als bonus heb ik nog wat flakies aangebracht over de swatches, deze kun je aan het eind van dit artikel vinden.

I just discovered Catrice's Pimp my Shrimp and I already love this polish! What a beautiful colours and it gives me so much ideas! As an extra bonus I added some flakies over these swatches, you can find them at the end of this article. 


Allereerst een swatch gemaakt in zonlicht. Pimp my shrimp is een mooie peachy kleurig lakje met een crème finish. Ik heb inmiddels meegekregen dat Catrice weer bezig is met een vernieuwing van het assortiment maar aangezien dit lakje nog vrij nieuw is zal hij waarschijnlijk niet verdwijnen.

Let's start with a swatch made in sunlight. Pimp my shrimp is a nice peachy polish with a creamy finish. I already noticed that Catrice is switching assortment again, but this is a reasonable new polish, I don't think Pimp my shrimp will dissappear!

Natuurlijk ook een swatch in de schaduw. In de schaduw is het lakje een tikkeltje donkerder, maar heel veel verschil is er niet te zien. Dit lakje heeft het vernieuwde kwastje die een tikkeltje aan de te brede kant is voor mij, maar hier ben ik inmiddels aan gewend. Ik heb dan ook geen problemen meer met de applicatie van deze lakjes. Ik heb hierboven 2 dunne laagjes lak gebruikt voor een dekkend resultaat.

Ofcourse a swatch in shade too. The polish is a little bit darker in shade, but it's not a big difference. This polish got the new brush which is a little bit too wide for me, but all the new Catrice polishes have this, so I'm already used to it. I used 2 thin layers of polish for an opaque result.

Zoals beloofd Pimp my shrimp met flakies! Ik vind het effect leuk, maar niet al te opvallend. Ik heb er later ook een matte topcoat overheen gebracht en dit gaf écht een wauw effect. De laatste tijd ben ik gek op matte flakies, echt een aanrader om eens uit te proberen wanneer je een matte topcoat en flakies in huis hebt!

Just like I promised, the bonus picture with Pimp my shrimp and flakies! I like the combination, but the flakies aren't that noticable like when you use them on a black polish. Later that day I added a matt topcoat, this is just a wow factor for me! I'm totally in love with flakies and matt topcoat. If you have them both, you should definitely try it out!

Zijn jullie al verliefd geworden op Pimp my Shrimp? / Did you already fell in love with Pimp my Shrimp? 

4 opmerkingen:

 1. Ik heb eerst maar even opgezocht wat flakies zijn. Dat weet ik nu en dat is iets wat ik nooit zal kopen denk ik. Ik vind de nagel er niet mooier op worden. Da's dus niet aan mij besteed. Maar ieder zijn smaak natuurlijk.
  De kleur van je lakje is wel heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de kleur echt heel leuk, alleen met de flakies vind ik het minder.. Wel een leuke kleur als basis voor zomernailarts!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Glanzende flakies toch iets mooier, maar zeker apart effect... Mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur!
  Ik vind glanzende flakies wel mooier dan matte,,
  Liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations