maandag 16 juli 2012

[Video] Nailpolish Haul June/July

Wanneer je mij volgt via Instagram (sylvia_nailartcreations) heb je waarschijnlijk bovenstaande foto langs zien komen! Bovenstaande foto is een klein deel van de lakjes die ik afgelopen maand gekocht/ontvangen heb! Ik heb deze maand een momentje gehad om te vieren (uitleg vertel ik in het filmpje) dus heb ik mijzelf getrakteerd op wat leuke lakjes! Klik op 'read more' om de video te bekijken!

When you follow me on Instagram (sylvia_nailartcreations) you've probably seen above picture! Above picture is a small part of the polishes I bought/recieved this and last month. I had a little moment of proud (passed my first year) so I rewarded myself with some polishes! Click on 'read more' to see the video!


Heb je een lakje gezien waarvan je graag de swatches wilt zien of er graag een nailart mee wilt zien? Laat het me weten bij de comments en dan ga ik er zo snel mogelijk aan werken! Ik heb nu fijn vakantie dus wat extra tijd over!

Have you seen a polish which you really want to see swatched, or if you want to see a special nailart with one of the polishes. Don't hesitate and leave it at the comments! I will work on it as soon as possible, like I told. I have vacation now! 

FoganCosmetics: www.fogan.nl
Misa: www.alicejo.com (don't recommend this webshop, wrong product, no good solutions and I'm already waiting 9 days for the good polish which I paid an extra amount for!)
ChNail: www.bornprettystore.com

4 opmerkingen:

 1. Die groene van NYC is heel fijn! & ik wil die mintgroene van fogan ofzo wel zien.. Hoe duur zijn die stripers eigenljk?
  & Wel raar dat ze een verkeerd lakje er bij hebben gedaan...

  Groetjes Minke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ minkie
  alle producten van Fogan zijn 0.99 ook de stripers! alice&jo vind ik persoonlijk een slechte webshop. na bijna een week heb ik nog steeds het juiste lakje niet binnen en heb ook nog eens extra betaald voor een fout die zij gemaakt hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer dat het zo moet gaan met die webshop! Leuke lakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ NailTalk,

  Idd vrij triest, maar wanneer er gewoon slechte zaken worden gedaan vind ik dat dit gezegd mag worden! Op 9 juli heb ik een extra bedrag naar ze overgemaakt voor het juiste lakje (terwijl ik die dus besteld had, maar de verkeerde kreeg, ik vind het geen goede oplossing om de klant dan het lakje maar retour te moeten sturen (in eerste instantie op eigen kosten en sowieso op eigen risico, stel dat hij kapot aan zou komen) en te moeten wachten op vergoeding van de kosten). In ieder geval, nog steeds heb ik het juiste lakje niet binnen! Bovenstaande filmpje heb ik geloof ik vorige week donderdag opgenomen, kun je nagaan!
  Nee, ik ben gewoon echt niet te spreken over deze webshop, ik ga ze dan ook nogmaals mailen over de goede lak. Zijn er meerdere die een slechte ervaring met Alice&Jo hebben? Ik las hiervoor namelijk alleen maar goede verhalen!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations