zaterdag 21 juli 2012

Fogan - Nr 15

Ik voorspel hier een nieuwe budgettopper. Sinds kort ontdekte ik het merk Fogan. Een website vol met lakjes én stripers voor maar €0,99! Persoonlijk ben ik altijd heel voorzichtig met dit soort budgetmerken, ik wil ze zelf wel graag aan een test werpen vóórdat ik mijn enthousiasme uit. Nou Fogan, het is gelukt hoor, vandaag ga ik jullie een neon lakje van Fogan laten zien. Helaas hebben ze géén namen maar gelukkig wel een nummer. Het lakje van vandaag is nummer 15.

I prelude a new budgettopper! Since a while I discovered the brand Fogan cosmetics. A website filled with polishes and stripers just for €0,99! Personally I'm very carefull with budgetbrands, I really like to test them out before I share it with the rest of the world to show my enthousiasm. Well Fogan did it! I'm enthousiastic and I love today's polish! I will show you a neon polish by Fogan. Fogan don't have names on their polishes but they do have numbers. Today's polish has number 15. 


Dit lakje van Fogan is een ontzettende mooie felroze neon lak. Een echte neon dus hij droogt ook mat op. Dit is trouwens een makkelijk trucje om te onthouden of een lakje echt neon is, meestal drogen deze namelijk mat op! Mijn camera schrok een beetje van de felheid van dit lakje, hij is in real life namelijk nog iets feller dan op bovenstaande swatch!

This polish from Fogan has this awesome bright neon pink polish. A real neon polish cause this one dries matt. This is a simple fact when you're not sure if a polish is neon or not. Most neon polishes dry matt! My camera was a little scared of this brightness. In real life the polish is a little bit more bright then on these swatches.


Ik deelde mijn enthousiasme afgelopen week ookal via Twitter. Toen kwamen er al vragen welk lakje dit nou precies was. Dit lakje wordt op de website van Fogan A-15 genoemd, mocht je hem willen bestellen heb je in ieder geval de goede te pakken! Na het aanbrengen van dit lakje droogt de lak ook supersnel op, dit is vaak een voordeel van neon lakjes. 


I already shared my enthousiasm on twitter last week. Some of you asked which polish is was exactly on Fogans website cause they work with an A and B serie. This one from Fogan is A-15, so if you want to order you have the right one! The dryingtime of this polish is really fast! A big plus of neons!


Om de lak compleet dekkend te krijgen heb ik twee dunne laagjes nodig gehad. Om de lak goed te testen heb ik hem 5 dagen gedragen zonder topcoat. Ik was enorm verbaasd, na vijf dagen nog steeds geen chips oid! Zonder topcoat, wauw! Ik heb uiteraard ook gewoon gedoucht, schoongemaakt e.d.!


This polish is completely opaque with just 2 thin layers. I tested this polish on my nails for 5 complete days without topcoat, I was surprised! After 5 days no chips at all! Without topcoat! Ofcourse I did showered and cleaned and stuff!


Fogan lak is verkrijgbaar op www.fogan.nl alle producten kosten €0,99. De verzendkosten zijn ook niet zo hoog, dit ligt aan de hoeveelheid die je besteld. 


Fogan polish is available at www.fogan.nl all products cost €0,99. Shipping costs are pretty cheap too but this changes because of the weight you order.


12 opmerkingen:

 1. Djezus.. en super kleurtje zeg, en dat voor 1 eurootje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ze op de huishoudbeurs gekocht. Ze zijn niet allemaal even makkelijk, maar dat heb je bij elk merk wel denk ik

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoals ik je van de week op twitter al liet weten ik ben super enthousiast over dit lakje! Ik zal toch ook maar eens kijken in de webshop van Fogan want voor nog geen 1 euro!! Heb je een super lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Shannara,

  Ja klopt, ieder merk heeft zo zijn mindere lakjes! Ik heb meer lakjes van Fogan maar heb ze ook nog niet allemaal uitgetest!

  @ Miss Pinky nails,

  Idd ik ben erg enthousiast over de lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Blijft die zo lang mooi? Niet te geloven, dat heb je bij veel nagellak niet! Super kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Weekly,

  Bij mij blijft hij idd ontzettend lang zitten, ik heb dit ook niet met alle nagellak. Maar wanneer je dunnere nagels hebt die snel ombuigen zal deze lak denk ik ook wel gaan chippen, maar dat ligt dan echt aan de nagels en niet aan de lak!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. is dit echt de a-15???
  op de site van fogan lijken die andere roze feller dus begin nu te twijfelen:(
  Maar dan vertrouw ik op jou en neem ik de a-15! wat hij is echt heel erg mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Priscilla,
  Dit is inderdaad a-15. B-15 is een groenig lakje! En een andere nummer 15 is er niet (ik vertrouw erop dat het nummertje onder het flesje gewoon klopt)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa klopt! Inderdaad b15 is een groen lake maar op de site van fogan staan ook nog andere roze lakjes maar deze ziet er wel fel uit! Erg mooi denk dat het wel de felste is dus denk dat ik deze ook ga bestellen!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations