woensdag 4 juli 2012

NYC - Lexington Yellow

Sinds kort heb ik het merk NYC helemaal ontdekt. Voorheen liep ik altijd langs het schap maar tegenwoordig blijf ik toch even staan om te kijken! Nu ben ik niet onder de indruk van alle kleuren van NYC, het zijn vaak toch wel wat standaard kleuren, maar er zitten erg mooie tussen!
Vandaag ga ik jullie Lexington Yellow laten zien!

Since a while I discovered the brand NYC. Before I always walked next to the counter but now I stay and watch the counter. So I'm not impressed by all their polishes, they've got a lot of standard colours, but once in a while I spot some very nice colours! Today I will show you Lexington Yellow!


Lexington Yellow is een mooi felgeel kleurtje met een crème finish. Ik draag mijn nagellak eigenlijk best seizoensgebonden, zo draag ik gele lakjes best vaak in de lente en in de zomer. In de herfst en winter draag ik dan weer meer donkere kleuren. 

Lexington Yellow is a very nice bright yellow polish with a creamy finish. I wear my nailpolish by season, so I really love this yellow for spring and summer. In fall and winter I just wear darker colours.

Wat ik zo fijn vind aan de lakjes van NYC zijn toch wel die lange en dunne kwastjes. Hiermee kun je je nagellak mooi precies aanbrengen. Lexington Yellow heeft 2 laagjes lak nodig om volledig dekkend te zijn. Met maar 1 laagje zul je hier en daar kale plekken zien. Vorige week liet ik al een nailart zien waarbij ik dit lakje gebruikte. De nailart kun je hier terugzien.


There is one thing I really like about NYC polishes, that's their long and small brushes! The brushes have a very nice application. Lexington Yellow needs 2 layers to be completely opaque. When you just use 1 layer you'll see bold spots all over the place. Last week I already showed a nailart where I used this one, you can see it here.

Wat vinden jullie van gele nagellak, dragen jullie dit? / What's your opinion about yellow nailpolish? Would you wear it?
7 opmerkingen:

 1. Ah wauw! wat een mooi kleurtje! Ik heb zelf sinds kort ook de lakken van NYC ontdekt, en vindt ze zelf ook helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze vind ikecht mooi, maar mijn favoriete geel blijft die van de etos!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Begin steeds meer te wennen aan geel, ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb zelf ook die kleur!
  zelf hou ik niet zo erg van geel! maar deze vind ik toch wel erg leuk/fijn.
  ik heb de NYC lakken net ook ontdekt heb er nu nog maar 2 lexington yellow en high line green, ook een aan rader!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb zelf 2 gele lakjes, 1 zelf gekocht en 1 gekregen en ik weet eigenlijk niet of ik het wel leuk vind hahaha..Het is zo...eehhh...geel :-)Maar ik zie wel of ik die van de zomer nog eens zal dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Vivian,

  Als iemand twee jaar geleden met een geel lakje was aangekomen had ik ook gezegd: nou neem maar weer mee! Ik heb ook altijd een hekel gehad aan geel maar eigenlijk sinds deze zomer begin ik de kleur te waarderen. Het staat toch wel zomers en er zijn best leuke dingen te doen met geel!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations