maandag 23 juli 2012

Share Your Opinion #2

Om wat meer interactie met jullie te hebben, gooi ik er zo af en toe een 'share your opinion' artikel tussen! In dit artikel heb ik een bepaalde stelling op het gebied van nagels waarbij jullie je mening mogen delen! Uiteraard zal ik mijn mening bij deze stelling ook even vermelden! Op deze manier kunnen we hopelijk een leuke discussie starten waarin iedereen zijn eigen mening mag uiten!

I know you like some more interaction, so once in a while I will make an extra 'share your opinion' article. In these articles I will share a quote or something like that which has to do with nailpolish etc! You can share your opinions at the comments so hopefully there will be a nice discussion! Ofcourse I will share my own opinion too!

"Ik test nagellak voordat ik een kleurtje koop, ook wanneer er geen 'testlak' of kleurenwiel aanwezig is" 

"I test nailpolishes before I buy them, also when there isn't a testpolish or colourwheel available"


Bij de wat luxere drogisten zijn er nog wel eens testlakjes aanwezig of kleurenwielen, in dit geval vind ik het logisch dat mensen even testen of even een goede blik werpen op een kleurenwiel. Ik test persoonlijk nooit lakjes in de winkel, ik kijk wel naar de kleur (uiteraard ook als er een kleurenwiel is) en vaak ook even hoe de hals van het flesje eruit ziet en hoe het kwastje eruit ziet. Ik test nooit nagellak! Wanneer er geen testlak aanwezig is vind ik het persoonlijk erg raar wanneer iemand een lakje gaat testen, vooral wanneer deze persoon de lak in kwestie ook niet koopt! Zo laat je een ander dus een gebruikt lakje kopen. Geloof me, ik heb het vaak genoeg gezien bij winkels zoals het Kruidvat. Nee ik vind dit niet netjes!  Voor de zekerheid pak ik zelf vaak ook de achterste lakjes!

At some luxury stores they do have a testingpolish or colourwheel, I don't see any problems with this. I don't ever test polishes in stores but I do look at the colourwheels when they're there. I also look at the neck of the polish and if the brush is alright. When there isn't a testingpolish I think it's not neat when you test out a polish. Especially when you test a polish and you don't buy it, on this way other people buy tested nailpolishes. I've seen it multiple times now, girls testing some polishes but don't buy them. No I think this isn't a good way! When I buy new polishes, to be sure I always take the last one!

Wat doen jullie wanneer je nieuwe lakjes koopt? / What's your opinion? Do you test out new polishes without buying them? 

5 opmerkingen:

 1. De echte budget lakken test ik niet, gooi ik zo wel in mijn mandje, de dure lakken zoek ik altijd even de swatches op op internet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ligt eraan welke lak.
  Ik draai ze vrijwel altijd even open, en af en toe test ik ze.
  Maar dat ligt aan de lak, ikzelf ben enorm fan van groen en blauw en bruin/grijs.
  Die zou ik zo meepakken, maar nude, lichtroze of kleurtjes die er streperig uitzien zal ik eerst testen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik draai ze wel altijd open om te kijken of de kwast goed is enzo, maar ik probeer ze nooit uit! Ik doe het wel met swatches en reviews van internet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zal ze ook altijd opendraaien, zo zie je het kwastje en heb je een beter zicht op de kleur en dichtheid van de lak. Testen doe ik niet, als het me bevalt als ik het kwastje met de kleur gezien heb doe ik het mee. Ik vind het wel jammer als er geen kleurwiel is. Als ik mooie swatches gezien heb sla ik deze foto's op en als ik die flesjes terugvind neem ik die natuurlijk onmiddellijk mee :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Af en toe zijn de colorwheels die bij de merken aan de rekken hangen ook verraderlijk, en kloppen de kleuren niet. Ik test eigenlijk nooit, omdat ik meestal al lak op me nagels heb, en daar ga ik dus niet overheen. Ik draai meestal de dop wel idd even van het potje, om te kijken wat de kleur doet op het meestal zwarte kwastje. Ook kan je zo zien of de lak dik of dun is, is ook wel makkelijk om te weten. En dan nog heb je vaak dat een lak niet goed dekt..

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations