zondag 1 juli 2012

Notd: Studs

Gisteren liet ik jullie al een review zien van de studs van Born Pretty Store. Vandaag heb ik deze studs in een nailart gebruikt! Enjoy!

Yesterday I already showed you a review of Born Pretty Store studs for your nails. Today I used them in a nailart and I will show it to you! Enjoy!


De studs zelf zijn natuurlijk al vrij groot en opvallend. Ik wilde juist dat de studs zouden opvallen en koos daarom een simpele nailart voor de andere nagels. Ik heb hier als basis Essence - Better Late Than Never gebruikt. Dit lakje kun je overigens winnen bij de winactie die op dit moment loopt.

So the studs are pretty big and noticable. I wanted to keep this, so I didn't make a very noticable nailart on the other nails. For the base I used Essence - Better Late Than Never. 

 Op de overige nagels heb ik ongeveer de helft van mijn nagels bedekt met een cracklakje. De meeste mensen zijn de cracktraditie inmiddels helemaal zat en ik moet eerlijk toegeven dat ik zelf ook niet zo gek ben op die basiskleur/crack mani's, maar een crack op deze manier gebruiken vind ik nog wel leuk! De zilveren crack is van La Femme Beauty genaamd Classic Silver.


On the other nails I painted half of my nails with a crackpolish. I know most of you are already done with this crackle thing and I have to admit that I don't like the basecolour/crack thing either, but I do like to combine crack on this way in a nailart. This silver crack is from La Femme Beauty, it's called Classic Silver.


Ik vind zelf de combinatie van rood/zilver erg leuk. Ook op de ringvinger de combinatie van rode lak en gouden studs vind ik leuk! De studs hebben er ongeveer 5 dagen opgezeten, toen viel er één stud van de nagel af. De rest heb ik er daarna zelf afgehaald, dus ze blijven nog redelijk goed zitten ook!


I really love the combination of red and silver nailpolishes. I also like the gold studs on the red base. The studs lasted for about 5 days, after 5 days one stud fell of the nail. I removed the other studs by myself. So the studs looks nice and they last pretty long!


Wat vinden jullie van deze nailart? / What's your opinion about this nailart?

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations