zondag 8 juli 2012

Notd: Dots, Dots, Huh: Flowers!

De titel van deze nailart is misschien ietwat vaag, maar zo is deze nailart ook tot stand gekomen. Ik was eigenlijk een beetje aan het spelen met de dottingtool totdat ik best een apart resultaat kreeg! Kijk je mee naar deze stippige bloemen ;-)?

Today's title is a little bit strange, but that's exactly what I felt during this nailart. I didn't knew what I wanted to make until I grapped my dottingtool and just began to dot. The results weren't that horrible, so today some 'dotting flowers'!


Iedereen weet inmiddels wel dat je van 4 à 5 stipjes en een stipje in het midden een bloem kunt creeëren. Nu heb ik met behulp van héél veel stipjes bloemen gemaakt! De bloem op mijn middelvinger vind ik persoonlijk wat minder, ik merkte later pas dat de bloemen mooier werden wanneer ik de stipjes dichter bij elkaar plaatste. 

Everyone knows that you can make a flower with 4 or 5 dots and a dot in the center of it. But this time I made some flowers with a lot of dots! Personally I don't really like the flower on my middlefinger, during this nailart I noticed that the flowers were more pretty when I placed the dots closer to each other.

Voor deze nailart heb ik een mintgroene basis gebruikt. Deze heb ik mat gemaakt zodat de glanzende bloemen wat meer zouden opvallen. Vervolgens heb ik met een donkerrode en een lichte rode lak de bloemen gemaakt met een dottingtool. De blaadjes heb ik ook met een dottingtool gemaakt. Benieuwd hoe ik deze bloemen precies gemaakt heb? Kom dan zeker morgenochtend even terug voor de fototutorial!


I used a mintgreen base for this nailart, I made it matt with a matt topcoat. Up next I made the flowers with a dottingtool and a dark and light red polish. The petals are also made with a dottingtool. Curious how I made these flowers? Make sure to come back tomorrow morning for a picture tutorial!


Wat vinden jullie van deze gestipte bloemen? / What do you think about these dottingflowers?

6 opmerkingen:

 1. Hey wat leuk zeg. Zo kom je al spelenderwijs toch aan super leuke creaties :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is niet mis. Leuk dat je zo een mooi resultaat krijgt tijdend het proberen. Bij mij loopt het dan meestal helemaal mis als ik geen idee in mijn hoofd heb. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee! De kleuren passen ook goed bij elkaar. like it!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Marielle,

  Thanks!

  @ Weekly Nails,

  Schrale troost: Het gaat ook wel eens mis! Ik moet zelfs nog een aantal foto's van nailarts op mijn pc hebben staan waarvan ik denk: Complete faal! Haha misschien moet ik in de toekomst eens voor de lol een 'failure' artikel maken, zo zie je meteen dat het bij iedereen wel eens fout gaat. Ik heb ook wel eens de moeite niet genomen om foto's te nemen omdat het zo lelijk was haha!

  @ Joyce,

  Thanks!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, dat is inderdaad een troost. Het loopt bij iedereen wel al eens verkeerd af zeker? En dat 'failure' artikel is misschien wel een goed idee :-).

   Verwijderen
 5. Leuk! Mooie kleurcombinatie.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations