vrijdag 27 juli 2012

Essence Ready For Boarding

Zoals het er naar uitziet zal vandaag helaas de laatste dag zijn van het mooie weer in Nederland. Om de zomerse stemming er nog een beetje in te houden ga ik jullie vandaag de zomercollectie van Essence laten zien. Deze collectie heet Ready for Boarding en is inderdaad bedoeld om het zomergevoel te krijgen!

It looks like the last day of this warm weather here in the Netherlands. Tomorrow the weather will be bad again, so to keep to good sphere I want to show you the summer collection by Essence. This collection is called Ready for Boarding and it's supposed to give us a summer feeling. Let's see!

 Sending you Kisses
 

Donkerroze lak met crème finish. De kleur vind ik persoonlijk niet zo spectaculair. De lak heeft een smal rond kwastje welke fijn aanbrengt. Twee lagen is genoeg voor een dekkend resultaat.

Dark pink polish with cream finish. I don't think this is a very spectaculair colour. The polish got a small round brush which applies nice. Two layers is enough for an opaque result.

Beauty on Tour

Koraalrode lak met crème finish. De dekking van dit lakje is wat minder. Ik heb twee lagen gebruikt op deze swatches maar je ziet nog steeds een klein beetje mijn nagels erdoorheen. Een derde laag zou dus wat mooier zijn.

Coralred polish with cream finish. The coverage of this polish isn't that nice. I used two coats but it wasn't completely opaque. I still had some VNL. A third coat would make it better.

Exits on your right

Mintgroen pastel kleurtje met crème finish. Pretty! Ik hou van mintgroen de laatste tijd en dit is een mooie lichte variant. Het kwastje van mijn lakje was ietwat vreemd, heel hobbelig, maar dit zal vast een fout van mijn lakje zijn. 2 Lagen is genoeg voor een dekkend resultaat.

Mintgreen pastel polish with cream finish. Pretty! I love mint! This one is a nice light version. My brush was a little bit strange, wobbly, but that's probably just my polish. 2 Layers is enough for an opaque result.

Via airmail

Dit is een prachtige blauwe lak met crème finish. De lak doet mij denken aan een helderblauwe zee. Ik heb twee lagen gebruikt om een dekkend resultaat te krijgen. 

This one is a lovely blue polish with cream finish. The polish makes me think about a nice blue sea. I used two layers for an opaque result.

Destination Sunshine

Pastel geel lakje met crème finish. Dit gele lakje is iets te licht naar mijn smaak. Het kwastje laat ook wat strepen achter waardoor het eindresultaat niet al te mooi is. Ook hier heb ik twee lagen lak gebruikt.

Pastel yellow polish with cream finish. This yellow polish is a little bit too light for me. The brush does leave some strokes so the results aren't that nice. I used two coats on this swatch.

Note: De lakjes hebben allemaal vrij dikke laagjes nodig om goed dekkend te worden, wanneer je hele dunne lagen gebruikt zul je dus meer dan 2 lagen nodig hebben! De collectie is voorlopig nog verkrijgbaar in de winkels. De lakken kosten €1,49 per stuk.

Note: The polishes all need thicker coats. When you use thin coats they will need more than 2 layers. This collection is still available at the stores. One polish costs €1,49.

Welk lakje uit deze collectie is jullie favoriet? / Which polish from this collection is your favorite?

6 opmerkingen:

 1. De roze en blauwe dekten bij mij juist super goed! Bijna in één laag al :) En de gele zit al 5 dagen perfect op mijn nagels! Super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb alle lakken en ik vind Exits on your right het leukste van het stel. basecoat had ik ook, maar die is retour naar Duitsland.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben het meest tevreden over het blauwe en het roze kleurtje! ook de basecoat vind ik super:D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Vera,

  Goed om te weten dat ze ook goed blijven zitten, dat heb ik nog niet bij alle lakjes kunnen testen!

  @ Shannara,

  Wat zijn jouw ervaringen met de basecoat? Ik heb hem ook maar moet hem nog testen, ik hoor goede en hele slechte verhalen!

  @ Marielle,

  Hihi ja jouw basecoat is op avontuur ;-). Hoor je nou eigenlijk ook nog of ze iets gevonden hebben?

  @ Myfantasticnails,

  Ah gelukkig is er iemand die de basecoat super vind! Moet hem zelf nog testen, ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Great swatches and really beautiful colors in this collection!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations