donderdag 5 juli 2012

Dried Flower Pedicure

Het begint langzaam aan weer een beetje mooi zomerweer te worden. Dat betekend dat we massaal de slippers en sandalen uit de kast trekken. Uiteraard horen mooie gelakte teennagels hier ook bij! Ik wilde dit keer wat anders als pedicure en koos ervoor om droogbloemen te gebruiken. 

So it's finally getting nice summer weather here in the Netherlands. Which means flipflops and sandals! Ofcourse it's a must to have nice toenails. This time I choosed something else for my pedicure instead of just one regular colour. I used some dried flowers as a pedicure.

Kijk uit, de rest van dit artikel bevat 'voetfoto's'. Heb je dus een fobie/haat aan voeten, klik dan zeker niet op read more. Zo niet kun je natuurlijk veilig doorklikken om de pedicure te bekijken!

Watch it! The rest of this entry contains feetpictures. Do you have a fobia or hate for feet, just don't click on read more. No problems with feet, you're welcome to see this pedicure!

 
Ik vind zelf rode en/of roze kleurtjes erg mooi staan op teennagels. Maar ik heb ze ook wel eens gifgroen gehad en hier leuke reacties opgekregen! Dit keer koos ik toch voor een wat chiquer kleurtje, een combi van roze/rood. Ik schaam me een beetje dat ik niet meer 100% zeker weet welk lakje dit is, maar volgens mij is dit strawberry fields forever van Catrice!

I really love red or pink polishes on my toenails. But sometimes I've a crazy mood and paint them bright green, that time I recieved a lot of nice comments on my toenails, pretty strange actually. Well this time I choosed a safer color, a mix of red and pink! I'm ashamed because I'm not 100% sure which polish this is, but when I'm right this is Catrice - strawberry Fields Forever.

Op mijn beide grote teennagels bracht ik een gedroogde bloem aan. Deze bloemen zijn allemaal veel te groot voor mijn vingernagels, maar passen precies op de nagels van mijn grote tenen. Deze gedroogde bloem heeft een roze/paarse kleur en matcht dus leuk bij de ondergrond. Ik draag deze pedicure nu al bijna 3 weken en de gedroogde bloem blijft perfect zitten. Ik krijg ook steeds leuke vragen over 'wat ik nou eigenlijk op mijn teennagels heb zitten'!

I added a dried flower on both nails of my big toes. These flowers are way to big for my fingernails, but they fit my toenail perfectly! This dried flower has this pink and purple colour which matched perfectly with the background. I wear this pedicure for three weeks now and the flower is still completely intact. I already recieved a lot of nice comments about 'that thing on my toenail'!

Wat voor kleur dragen jullie op dit moment als pedicure? / Which colour do you wear on your toenails?


9 opmerkingen:

 1. Ik heb kind of een voetenfobiendus ik heb totaal niks met pedicures ;)
  Liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik, en ja ik beken, als echte nagellak liefhebster draag ik zelden tot nooit nagellak op mijn teennagels. Maaar ik ben vorige week overstag gegaan en heb mijn teennageltjes voorzien van een donkergrijze lak en jawelll een nailart erop. Ook al veel positieve reacties daarop gehad. Misschien dan toch maar eens vaker doen dan hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb al heel lang de zelfde nagellak op mijn tenen, donkerpaars! Heb hele kleine voetjes en als ik dan lichte lak neem lijken ze nog steeds heel klein en valt het niet op. Donkerpaars van Kiko dus! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nu een gewone rode lak op mijn nagels.. Dat is simpel, maar staat best zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke nail art!! Ik moet zeggen dat jij echt hele mooie nagels hebt! (Dat kan ik weten ik ben pedicure ^^)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem leeeuk! En de kleuren passen perfect bij elkaar. Ondanks dat kan ik me voorstellen dat mensen gaan vragen wat je op je nagel hebt zitten, maar dat is juist wel komisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Arletta,

  Je bent geloof ik niet de enige :) Daarom zet ik pedicure foto's ook altijd ná de read more met daarvoor een waarschuwing. Voorkomt dat mensen een hartaanval krijgen haha!

  @ Marielle,

  Ik vind mijn teennagels zó lelijk zonder nagellak. Dus zelfs in de winter lak ik ze fanatiek. Ik laat dan vaak wel 5 à 6 weken hetzelfde kleurtje zitten aangezien het altijd perfect blijft zitten!

  @ Myfantasticnails,

  Ah thanks, superleuk om te horen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb goud op mn teennagels en verplicht mezelf om elke week een pedicure bij mezelf te doen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het erg creatief bedacht zeg!
  En het ziet er ook onwijs mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations