donderdag 5 juli 2012

Instagram #12

Mijn week in foto's! Deze week heb ik behoorlijk wat foto's gemaakt, dus véél scrollplezier! Je kunt me uiteraard ook volgen op Instagram zelf: sylvia_nailartcreations.
 
So this morning: my week in pictures! I made a lot of pictures this week, so have fun scrolling down! Ofcourse you can follow me on Instagram too: sylvia_nailartcreations.

Een briefje van 10 is natuurlijk niet zo spectaculair. Maar het verhaal hierachter is wel grappig! Mijn zus kwam een tijd geleden met een weddenschap rond het EK voetbal. Met zijn 3 hebben wij allemaal 5 euro ingelegd en op een land gewed welke in de finale zou komen. Mijn moeder dacht Engeland (sja die lagen er al snel uit), mijn zus kwam met portugal en ik met Spanje. Ik heb me rotgelachen toen Spanje won. Sja toen moesten ze beide 5 euro dokken!


10 Euro isn't that spectacular, but the story behind it is rather funny. My sister made a bet for the Euro2012. Every one of us bet 5 euro on another country. My mom on the UK (they didn't make it to the half finals), my sister on Portugal and I on Spain. So Spain won and I laughed the whole night. They both had to pay me 5 euros. So that's the story behind these 10 euros!Ah de meest cute ketting ever! Een vogelkooitje mét vogel erin! Deze ketting komt bij de kijkshop vandaan en was afgeprijst van €20 naar €5!

Ahw the most cute necklace I ever saw! A birdcage with a bird in it. I bought it at Kijkshop, it was €5,- instead of €20,-!

Blacky houdt ook van de Primark, Stampertje ligt er ook echt zo chill bij op de achtergrond / Blacky loves Primark too! Ahw see Stamper behind!


Mm aardbeien! / Mm strawberries!


Afgelopen zaterdag was het zulk lekker weer dat we zijn gaan wandelen in de haven van Den Oever. Dus even een foto in de haven gemaakt met mijn zus. Ik ben rechts overigens, de meeste mensen halen ons nogal door de war omdat mijn zus ouder is maar ik groter ben. Oh en nee we zijn géén tweeling, we schelen 3 jaar.


The weather was so nice on saturday, so we went for a walk in the harbor of Den Oever. Picture moment with my sister. Oh I'm the one on the right, people often get confused with us because my sister is older but i'm a bit longer than she is. Oh and no we aren't twins, my sister is 3 years older then me.


Blacky moments!


Dit idee komt oorsponkelijk van Beautylab af. Een schilderij gemaakt met nagellak. Ik verveelde me en had nog wat canvasdoeken liggen. Zie hier het resultaat, vind het eigenlijk best grappig eruit zien!


This idea is from Beautylab. It's a nailpolishpainting. I was bored and still have some canvas left so I went playing with my nailpolishes.


Pastel sponging! Hier komt binnenkort een nailart mee! / Pastel sponging, soon a nailart!


Stampertje als een échte dame en Koe sja.. mannen hè? / Stamper like a neat lady and Koe, hmm men!


Ik ging naar de Action voor een backup haarverf en een mandje voor m'n make-up. Uiteraard kom je dan met tassen vol weer thuis.. Die bodyscrub vooraan ruikt echt goddelijk, 500 ml en koste 1,39!


I went to the Action for a backup hairpaint and a new basket for my make-up. Ofcourse you buy way more stuff at that store. That bodyscrub at the front smells jummy, it's 500 ml and just costs 1,39!


Brr donkere lucht kwam eraan! / Brr dark sky!


Make-up uitzoeken en weggooien wat weg kon. Zo maakte ik laatst dit poederdoosje leeg, ja leeg, ik heb hem niet kapot gegooid ;-)! Na het puinruimen hield ik nog 3 bakjes over. Het doorzichtige bakje zijn de producten die ik dagelijks gebruik. Het paarse mandje zijn producten voor wanneer ik uitgebreidere make-up opwil en het toilettasje zijn producten die ik eigenlijk nooit gebruik. Veel lipproducten, ik heb een stiekeme hekel aan alles wat plakt op mijn lippen! Na afloop zag mijn hand er wel lekker kleurrijk uit!


I went throught my make-up stash. Searching for things to throw away. Last week I completely used the powder, so that one was empty, yes I really used it, I didn't broken it or something like that! After cleaning up everything I kept 3 baskets, which aren't that full. The clear one has products which I use daily. The purple basket has products which I use when I want a little bit more make-up, for birthday's or party's etc! The toiletbag is filled with products I actually don't use but I don't want to throw it out. This one gots a lot of lipproducts, I actually hate everything which is sticky on my lips!

Gisterochtend kwam ik uit bed en liep ik de kamer in. Ik trof de kat zo aan midden op de bank. Je moet even goed kijken want het is een zwarte kat op zwart, maar Blacky ligt dus languit op haar rug te slapen. Ach, Blacky is gewoon een beetje een aparte kat.

Yesterday morning I came out of bed and walked into the room when I saw our cat laying like this on the couch. You have to look good because it's a black cat on black, but you can see our cat sleeping on her back. Well Blacky is just a strange cat.

En de laatste voor deze week. Stamper vond mijn camera weer overdreven interessant en kroop er bijna in! Ik vond deze foto toch wel erg mooi, hij staat nu ook als achtergrond op mijn telefoon!

And the last one for this week! Stamper was very interested in my camera, she almost went in it. I really liked this picture, she's beautiful! This one has a place on my background right now!
Iedere week maak ik een hoop foto's en plaats ik ze ter plekke op Instagram, wil je meer zien? Volg mij dan op Instagram!: sylvia_nailartcreations.


I make a lot of pictures and place them on Instagram, do you want to see more? Follow me on Instagram: sylvia_nailartcreations.


3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations