vrijdag 20 juli 2012

Rimmel - Sunny Days

Een tijdje geleden vroeg een bezoekster mij of ik eigenlijk wel lakjes van Rimmel had, omdat ik hier eigenlijk nooit over schrijf. Eigenlijk had ik hier één simpel antwoord op: Ik heb altijd een lakje van Rimmel gehad, maar wanneer ik heel eerlijk ben vind ik de lakjes van Rimmel persoonlijk wat overprized voor de kwaliteit die ze hebben. Dan heb ik het wel over een behoorlijk verouderd lakje van Rimmel. Toen ik laatst ergens 3 lakjes van Rimmel gewonnen had besloot ik deze opnieuw aan een test te onderwerpen. Laten we even testen of mijn mening over de prijs/kwaliteit verhouding inmiddels veranderd is!

A while ago a visitor asked me if I had any polishes by Rimmel, cause I never write about that brand. Well I had one simple answer, I did have a Rimmel polish, but never liked that one. I wasn't that happy with the price/quality, cause I do think the polishes are a bit overprized for what they are. Well I won a giveaway a while ago with 3 new Rimmel polishes. I decided to test them again to see if I did like this one, maybe I changed my mind.


Het lakje die ik heb getest is Sunny Days. Een geel lakje met shimmer finish. Ik ben gek op gele lakjes de laatste tijd, maar toch vind ik deze wat minder, de kleur vind ik leuk maar de dekking bijvoorbeeld al helemaal niet. Het lakje bevat 8 ml. Als ik het goed heb zijn dit dus de kleinere flesjes van Rimmel en kosten deze zo'n €5,- afgerond. 

The polish I tested is Sunny Days. A yellow polish with shimmer finish. Although I love yellow polishes, I didn't fell in love with this one. I do like the colour, but the application and coverage not that much! This polish contains 8 ml, when I'm right these are the smaller polishes from Rimmel, and rounded they cost like €5,-.

 Het eerste laagje lak welke ik aanbracht was ontzettend streperig. Op het flesje staat dry in 60 seconds, maar uiteraard duurt dit wel iets langer. Het lakje droogt opzich vrij snel, maar niet zó snel. De dekking van dit lakje vond ik toch vrij teleurstellend, 3 vrij dikke laagjes heb ik gebruikt om dit lakje dekkend te krijgen. Rimmel vind ik persoonlijk toch een vrij prijzig merk, voor de normale nagellakjes betaal je al snel bijna €8,- dan verwacht ik toch echt wel een wat betere dekking! 


The first layer which I added was so streaky! The bottles says: Dry in 60 seconds, well the polish dries pretty fast, but not thát fast. The coverage of this polish is just not nice. I used 3 reasonable thick layers of polish to get it opaque! The normal size Rimmel polishes cost like €8,- for that prize I do expect a better coverage!


Sunndy Days heeft mij helaas niet kunnen overhalen, ik ben nog steeds van mening dat de lakjes wat overprized zijn. Ik heb genoeg goedkopere merken die fijner aanbrengen en beter dekken! Ik heb nog 2 andere Rimmel lakjes over die getest gaan worden, wie weet kunnen deze mij nog op andere gedachten brengen. Tot zover loop ik nog steeds langs het Rimmel schap!


Sunny Days didn't change my mind about Rimmel, I still think these polishes are way overprized for what they are. I have enough cheap polishes which are definitely better in it's application and coverage. Well I have still 2 Rimmel polishes left, maybe they can change my mind!


Deel bij de comments al jullie lief en leed over Rimmel, ik ben benieuwd! / Share all your love and hate about Rimmel in the comments! I'm curious :)

5 opmerkingen:

 1. Wat jammer, je ziet inderdaad dat hij niet perfect lakt. Het kleurtje vind ik dan weer wel leuk, maar dat verkopen ze ook tegen een goedkopere prijs ergens anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Cherisday,

  Idd helemaal mijn gedachte! Toch een beetje overpriced die Rimmel lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op zoek naar Rimmel lakjes kom ik er maar een paar tegen bij jou. De Rimmel lakjes zijn in de aanbieding en kosten nu 5 euro. Vind ik nog steeds wel duur maar ja, wel binnen 60 seconden droog staat er op het potje. Als ik het goed begrijp is dat dus niet het geval. En er is nog een verschil tussen oppervlakkig droog en door en door droog.
  Geen aanrader dus. Dan laat ik ze maar links liggen. Voor dat geld vind ik het niet waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Vivian,

  Klopt, met diezelfde reden kom je inderdaad weinig Rimmel tegen op mijn blog! Ik vind de lakjes overprized en het eerlijk gezegd niet waard. Ik loop altijd voorbij het schap, ik zoek dan liever een mooi lakje van Essence of Catrice uit, want die kwaliteit vind ik persoonlijk beter dan die van Rimmel! 5 Euro vind ik inderdaad een hoop geld voor zo'n lak, dan wacht ik liever op een mooie aanbieding van Essie en leg dan 3 euro bij, dan heb je een supermooie lak die echt een salonkwaliteit heeft!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations