zaterdag 25 oktober 2014

Ciaté - Kitten Heels

Soms betrap je jezelf op het feit dat je een bepaalde lak enkel koopt voor de naam, althans... daar heb ik zo nu en dan best last van. Dit ontdekte ik ook met dit lakje! Ik vond de naam Kitten Heels zó geweldig, dat de kleur mij in wezen al niets meer uitmaakte!

Kitten Heels is een rood lakje. Gelukkig hou ik wel van rood, dus is dit kleurtje meer dan welkom in mijn collectie! De kleur rood is vrij fel en heeft een hele subtiele shimmer finish.


Sinds ik de lakjes van Ciaté heb ontdekt ben ik echt weg van dit merk. De flesjes zijn leuk en hebben een aparte vorm. Daarnaast heeft het flesje nog een superschattig zwart strikje. Soms maakt uiterlijk wel degelijk uit voor een nagellak!

Ondanks dat eigenlijk al mijn ervaringen met Ciaté erg positief zijn vond ik de dekking van deze lak wat tegenvallen. Op de swatches hierboven bracht ik 3 laagjes lak aan en helaas zag je echt nog wel mijn eigen nagels door de lak heen na deze 3 lagen. 

De lakken van Ciaté zijn verkrijgbaar bij o.a. de Big Bazar en soms bij de Dirx Drogist. Ik kocht dit lakje voor €3,99 bij de Big Bazar. Deze week heeft de Big Bazar een leuke Ciaté aanbieding, 3 lakjes voor €10!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations