donderdag 23 oktober 2014

Instagram #43

De eerste week zo na een vakantie is vaak één van de drukste. Helaas is dat ook wel weer te zien aan de Instagram post van deze week! Ondanks dat ik niet onwijs veel foto's gemaakt heb, toch wel weer een kleine selectie met wat leuks! Je kunt mij ook volgen via Instagram zelf: @sylvia_nailartcreations.

Vorige week nog in de vakantie hielden we gezellig een cocktail avondje met zijn vieren. Mijn zus en ik maakten om de beurt een cocktail. De bovenste maakte ik. De bananasplitt cocktail, mijn zus vond m niet te zuipen maar mijn moeder en ik wel. Mocht je van bananen houden dan is dit een onwijs lekkere cocktail!Mijn zus maakte daarna de 'groene duivel' cocktails. Ook deze vond ik zelf erg lekker. Ik drink over het algemeen nooit, maar dit soort dingen blijk ik toch wel te lusten. Overigens wordt je niet dronken van dit soort cocktails hoor, er zit maar een minimale hoeveelheid alcohol in!

Rondje drie. Pina Colada. My god... wat is dát smerig zeg! In 1 klap genezen, nooit meer pina colada haha! We vonden het overigens alle drie niet lekker.

De laatste ronde waren 'kir royal' cocktails. Deze vonden we wel weer erg lekker! Uiteindelijk toch nog een erg geslaagd en gezellig avondje, zeker voor herhaling vatbaar! Mocht je de recepten van de cocktails willen mag je deze altijd aan mij vragen!

Sinds de salon omgetoverd is in Halloweenstijl krijgt iedereen de kriebels. Al behoorlijk wat Halloweennagels gezet en er staan er nog veel meer in de planning! 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations