zaterdag 18 oktober 2014

[Salon] Halloween 2014

Ik vind decoreren in huis altijd ontzettend leuk! Ieder jaar vind ik de kerstperiode daarom ook gewoon onwijs gezellig. Dit jaar versierde ik voor de tweede keer de salon in Halloweenstijl! Ook de rest van het huis is natuurlijk gezellig gedecoreerd, maar in dit artikel ga ik jullie de salon laten zien!

Dit is het zicht wanneer je naar de salon toeloopt. Een beetje uitkijken voor je hoofd dus, anders loop je zo gezellig in een spinnetje ;-)!Links aan het raam naast de tafel hangt dit leuke spookpoppetje. Deze bevat licht en geluid, al meerdere klanten vonden dit ding helemaal geweldig! Voor de details heb ik er nog wat spinnenrag bijgehangen.

Aan de muur hangt een vlaggenlijn met Happy Halloween. Hier en daar wat lantaarntjes en op de balk hangen twee slingers met lampjes. De slingers zijn lastig te zien maar hangen beide aan een kant van de lamp. Een slinger met doodshoofdlampjes en een slinger met pompoenlampjes. Een onwijs leuk gezicht wanneer het donker is!

Op meerdere plekken in de salon hangen stukken spinrag met spinnetjes of vleermuisjes. De vleermuisjes heb ik later pas toegevoegd dus die zie je hier niet voorbij komen.

Aan de ene kant hangt een slinger met vlaggetjes en de andere kant hangt een heel groot net met gaten. In dat net hangen verschillende spinnetjes, vleermuisjes en skeletjes. Het lantaarntje die je hierboven op de foto ziet hangen bevat een knipperend led lichtje. Zo blijft het ook veilig ik wil natuurlijk geen brand stichten! 

Jammer genoeg is foto's maken in het donker geen optie, maar ik vind het onwijs gezellig in het donker met de lichtjes en de knipperende led kaarsjes!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations