vrijdag 3 oktober 2014

[Gelnagels] Blue Charms

Afgelopen week liet ik jullie al zien dat ik sinds een lange tijd weer eens een potje hexagons tevoorschijn toverde in de salon. De blauwe kleur en de hexagons zelf stonden gaaf, maar natuurlijk wilde ik er nog een mooie nailart bij maken!

De blauwe basis zijn dus de losse hexagons. Hoe ik deze aanbracht kun je in dit artikel lezen. Naast de hexagons gebruikte ik een zilveren en een zwarte lak, een dottingtool en zwarte rhinestone hartjes.


Ik wilde er een chique nailart van maken. Daardoor besloot ik een soort 'kettinkjes' te maken op de nagels. Ik dropte wat zwarte lak op een papiertje en zette om en om met een dottingtool een klein en groot stipje. In de grote zwarte stipjes zette ik een wat kleiner zilver stipje.

Toen alle stipjes op hun plek zaten plakte ik op het einde een zwarte rhinestone in de vorm van een hartje. Je kunt ook het hartje met zwarte lak maken wanneer je geen rhinestones hebt. Ik zette zelf de hartjes vast in de gel. Wil je dit op je natuurlijke nagels doen, dan kun je rhinestones aanbrengen met een drupje lijm of in de natte topcoat.

Ik vind de nailart zelf supergaaf geworden! Wat vinden jullie ervan? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations