vrijdag 17 oktober 2014

Essence - Hello Spring

Dit lakje van Essence is eigenlijk vooral gericht op de lente. Maar ach.. ik hou eerlijk gezegd niet zo heel erg van de standaard kleuren die bij een seizoen hoort, dus gewoon limegroen in de herfst!

Hello Spring is een heel licht lime groen kleurtje. De kleur oogt erg lievig en past inderdaad goed bij bijvoorbeeld een Paasnailart, maar ook zo op zichzelf vind ik dit kleurtje erg leuk. 


Het lakje is bij één laagje behoorlijk streperig. Gelukkig zie je hier na twee laagjes niets meer van. Op de swatches hierboven gebruikte ik twee laagjes. Ik durf overigens niet met zekerheid te zeggen of dit een lak is uit de vernieuwde collectie of dat deze al in de collectie zat. Mocht jij dat wel weten, laat het even achter bij de comments!

Het kwastje brengt erg fijn aan. Wat ik wel een beetje een nadeel vond aan Hello Spring is het feit dat deze lak mijn handen nogal bleekjes maakt, maar dit kan ook gewoon aan mijn huidskleur liggen!

Dragen jullie seizoensgebonden nagellakken? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations