dinsdag 7 oktober 2014

[Gelnagels] Glitter Party #1

Ik vind het altijd onwijs leuk wanneer dames de salon inkomen met hun eigen nailart ideetjes. De nailart die ik jullie vandaag ga laten zien komt van een idee van de dame zelf!

De nailart zelf is wat donkerder van kleur. Hier moet je echt van houden. Mocht je niet zo van de donkere kleuren zijn, dan kun je de basis van zwart naar een andere kleur veranderd. Voor deze nailart gebruikte ik drie lakken:
- Zwarte lak 
- Fijne blauwe glitters 
- Grove blauwe/groene glitters.
Alle lakken welke ik gebruikt heb zijn van Essence, maar je kunt gewoon een lak naar keuze gebruiken. Fogan heeft bijvoorbeeld ook gave glitterlakken!


Ik begon met de basis. Ik sponste de basis met een zwarte lak op de tips van de nagels. Deze liet ik goed drogen.

Over de zwarte basis bracht ik de twee verschillende kleuren glitterlak aan. Nadat deze droog waren sealde ik de nailart met gel. Je kunt zelf natuurlijk gewoon een topcoat aanbrengen!

Wat vinden jullie van dit glitterfeestje op de nagels? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations