maandag 6 oktober 2014

Roze French Manicure

De standaard witte french manicures kent natuurlijk iedereen wel. Je houdt ervan, of je vind het verschrikkelijk. Zo nu en dan vind ik het zelf wel leuk om te dragen, maar ik zet de french manicures inmiddels zo vaak op gelnagels dat ik de witte kleur wel een beetje gezien had..

Dit keer wilde ik een wat uitdagender kleur. Afgelopen week had ik helaas niet zoveel tijd om mijn eigen nagels met een complete nailart te lakken. Wanneer de tijd mij ontbreekt kies ik voor of voor iets supersimpels, of voor een leuke french manicure!


Ik ging op zoek naar een felle neon roze nagellak voor deze french manicure. Ik kwam uit bij Fogan - Nr 15. De kleur heeft twee laagjes nodig om te dekken, maar uiteindelijk vond ik het resultaat supergaaf! Meestal haal ik na een paar dagen de lak er dan weer af wanneer ik weer tijd heb, maar dit keer heb ik echt een week gelopen met deze opvallende roze french!

Wat vinden jullie van een gekleurde french manicure? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations