donderdag 30 oktober 2014

[Themaweek] Halloween Nailart #5

In verband met de themaweek zal er vandaag even geen Instagram post online komen. Deze komt volgende week online voor twee weken! Vandaag gaan we natuurlijk gewoon weer verder met een Halloween nailart!

De nailart van vandaag is weer een stamping nailart. Ik maakte wederom gebruik van de Quida stampingplate. Op deze plate zitten maar liefst 7 Halloween designs! Wat ik allemaal voor deze nailart gebruikte?

- Quida Stampingplate XY plate 11
- Zwarte lak (Essence - Edward's love)


Deze nailart maakte ik op mijn eigen nagels. Supereasy, snel, maar met een leuk resultaat en helemaal Halloween proof! Als basis gebruikte ik de zwarte lak die je deze week al meerdere malen voorbij zag komen. Edward's Love uit de Twilight LE.

Op de duimen en ringvingers stempelde ik met de witte stempellakde trick or treat afbeelding. Op de overige nagels stempelde ik met wit de full nail image met de tekst. In deze stempel zie je o.a. de woorden Halloween, Werewolf, Spooky 31th etc etc.

Wat vinden jullie van deze afwisseling van Halloweentekst met alle voorgaande spinnenwebjes en andere afbeeldingen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations