vrijdag 24 oktober 2014

[Gelnagels] Pinky Bling!

In eerste instantie moest ik vrij weinig van de ronde en stiletto vorm hebben, maar sinds ik deze vorm wat vaker zet in de salon moet ik zeggen dat ik de vorm begin te waarderen! De nagels die ik jullie vandaag ga laten zien zijn niet zo puntig als echte stiletto's, maar hebben wel een langere puntigere vorm.

De uiteindes van de nagels zijn niet enorm puntig, maar wat ronder gevijld. Deze vorm vind ik zelf steeds mooier worden, maar ik zou zelf mijn eigen nagels nooit in deze vorm vijlen. 


De dame van wie deze nagels zijn wilde graag een roze kleur met een bling ringvinger! Ze wilde geen hele felle kleur en koos uiteindelijk dit zalmrozige kleurtje uit van Sally Hansen. 

De kleur zelf verwerkte ik in de gel zodat deze mooi zou blijven zitten. De steentjes op de ringvingers zijn losse zilveren rhinestones. Deze legde ik één voor één op haar plek in de nog niet uitgeharde gel. Mocht je zelf rhinestones willen aanbrengen adviseer ik je deze op te plakken met nagellijm. Dan blijven ze net even iets beter zitten dan wanneer je topcoat gebruikt!

Wat vinden jullie van deze vorm nagels? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations