donderdag 9 oktober 2014

Instagram #41

Goedemorgen! Met vandaag erbij nog 2 werkdaagjes en dan kijk ik uit naar een heerlijk weekje vrij! Vandaag natuurlijk wel nog het persoonlijke artikel met weer behoorlijk wat fotootjes! Je kunt mij ook via instagram volgen: @sylvia_nailartcreations. Ik vind het zelf ook altijd enorm leuk om weer nieuwe accounts te volgen!

Ik heb een onwijs creatieve buurvrouw op het gebied van breien en borduren. Zij is keihard aan het werk om alle handdoekjes in de salon te voorzien van de salon naam. Het staat ontzettend leuk zo'n handdoekje met naam! Langzaam wordt de salon op deze manier steeds een stukje professioneler. Ben onwijs blij met de handdoekjes!!

Op het moment dat het weer steeds wat kouder wordt merk ik aan Verschoor dat hij weer overal onder gaat liggen. Hij zoekt dekens, dekbedden en kleden op om er alleen maar onder te gaan liggen. Het is altijd even oppassen wanneer iemand op de bank of op bed ploft haha!


Weer superleuke gelnagels mogen zetten! Ik vind de salon zo'n onwijs leuke afwisseling met het onderwijs. Overdag voor de klas en werken met kinderen, en 's avonds gewoon lekker creatief met nagels!

Helaas deze week ook erg droevig nieuws. Caviaatje Muis lag opeens dood in zijn hokje, ze was pas een half jaartje oud. Uiteraard onderzoek gedaan naar de oorzaak en uiteindelijk bleek dat de cavia gewoon bij verkoop al doodziek bleek te zijn. Even geen caviaatjes meer, om het leed een beetje goed te maken maakten we kennis met een nestje voskonijntjes van 8 weken oud. Je begrijpt natuurlijk wel dat er uiteindelijk eentje mee naar huis ging. Maak kennis met dit lieve voskonijntje Vixie Fluff!

Haha ik spotte Verschoor afgelopen week zo slapend op een kussen. Het is maar goed dat zijn achterpoot niet stonk, anders had hij vast niet zo gelegen!

De afgelopen week ben ik ook flink bezig geweest met een kleine renovatie in de salon! Hierboven is de staat ervoor, het is op dit moment nog niet helemaal klaar i.v.m. tijdgebrek doe ik iedere dag iets in de salon, maar ik kan je alvast vertellen dat het er nu al veel beter uitziet!

4 Oktober: dierendag. Even alle beestjes op een rijtje. Verschoortje, Stamper, Vixie Fluff en Blacky.

Ik ben zelf iets té meisje meisje, dus draag eigenlijk altijd wel jurkjes of rokjes. Nu is dat niet altijd praktisch wanneer je als leerkracht voor groep 8 staat. Omdat ik een spijkerbroek té saai vond besloot ik deze te bleken met hierboven het resultaat. Ben onwijs blij met deze broek zo!

Spot the real bunny!

Op dit moment hebben we dus twee konijntjes. Beide zijn dames, dus helemaal samen zal het niet echt gaan. Toch vind ik wat sociaalheid bij de beestjes belangrijk, dus staan de hokjes naast elkaar zodat ze toch 'contact' kunnen hebben, maar wel met de veiligheid van de tralies ertussen. Beide dames hebben namelijk al een gevechtje achter de rug haha!

Ow wat baalde ik hiervan. Eindelijk weer mooie lange en stevige nagels, al maanden niets gebruiken. Helaas in een chagrijnige bui van mijn moeder griste ze iets uit mijn handen.. inclusief nagel. Gelukkig heb ik het kunnen oplossen met een gelnagel en zie je het verschil niet met lak, maar toch... Baal dr stiekem nog steeds wel een beetje van!

Waar is de tijd dat Verschoor nog een kleine kitten was. Meneer is inmiddels alweer dik 2 jaar oud en al een echte grote vent!

Hoe was jullie week? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations