woensdag 22 oktober 2014

[Limited Edition] Essence Rock Out!

In eerste instantie had ik eigenlijk niet gepland om deze limited edition van Essence aan te schaffen, maar toen ik afgelopen week door de Kruidvat liep en alle lakjes nog aanwezig waren kon ik mezelf toch niet beheersen....

De complete Rock Out!! collectie van Essence belandde in mijn mandje en ging mee naar huis. In eerste instantie vond ik de kleuren niet zo boeiend, totdat ik de lakjes van dichtbij bekeek en deze echt een onwijs mooi glittertje in zich hadden!De collectie bestaat uit vier lakjes en een glow in the dark topcoat. Ik heb nog niet de tijd gehad om alle lakjes te swatchen, maar wilde jullie deze beauty's niet onthouden! Van links naar rechts: Best Rock, Best Hip Hop, Best Pop en Best Female.

Ik swatchte de vier lakjes even snel op een wit papiertje zodat jullie een beetje de indruk krijgen hoe de lakjes eruit zien. Het eerste lakje is een subtiel licht zilver lakje met glitters. De tweede een multiglitterlak met melkachtige zwarte basis. De derde een prachtige roze kleur met glitters en de laatste een onwijs lief paars kleurtje wederom weer met glittertjes. Helaas heb ik op dit moment een gave Halloween nailart op mijn nagels, anders had ik deze beauty's allang geswatcht!

Als laatste hebben we natuurlijk nog de glow in the dark topcoat. Ik liep gisteren in het donker langs de salon toen mij opviel dat er iets licht gaf. Dat was dus deze topcoat! Het flesje licht echt gaaf op in het donker! Ik ben benieuwd in hoeverre deze licht geeft op de nagels!

De Rock Out!! LE van Essence ligt op dit moment in de winkels. De lakjes kosten €1,99 per stuk. 

1 opmerking:

  1. Toen ik deze in de winkel zag was eigenlijk niet echt onder de indruk, maar de paarse en zwarte zien er toch wel interessant uit...

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations