dinsdag 14 oktober 2014

[Gelnagels] Glitter Party #2

Afgelopen week liet ik jullie al deel 1 van de glitterparty nailart zien. De dames die gekozen hebben voor deze nailart waren toevallig ook nog famillie van elkaar en kozen hetzelfde design, maar wel met verschillende kleuren!

Ook deze gelnagels zijn een lekkere glitterbom geworden! Dit keer gebruikte ik weer drie lakjes en een sponsje. Een paarse glitterlak van Essence, een wat grovere glitterlak van Essence en een zwarte lak.


Ik ben begonnen met het aanbrengen van een gradiënt zwarte basis. Dit heb ik gedaan met een zwarte lak welke ik op een sponsje aanbracht. Het sponsje depte ik over de nagel en voila je basis!

De rest is supereasy. Ik bracht een laagje fijne paarse glitters aan en deze liet ik drogen. Vervolgens bracht ik de wat grovere roze glitters aan over de nagels. 

Welke variant vinden jullie leuker? Deze roze of de blauwe? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations