woensdag 15 oktober 2014

Sally Hansen - Deep Purple

Dit mooie lakje van Sally Hansen scoorde ik een tijdje geleden voor €0,99 bij de Action! De Action heeft echt een vrij uitgebreid assortiment met Sally Hansen lakjes dus het is echt de moeite om een keertje in zo'n bak te gaan graaien!

Deep Purple is een donkerpaarse lak die zich heel moeilijk laat fotograferen. Op de swatches lijkt de lak steeds weer wat meer blauw uit te slaan i.p.v. paars.


Deze swatch is de swatch die qua kleur het meest kleurecht is. De kleur is diep donkerpaars met een mooie shimmer finish. De lak brengt fijn aan en ik heb niets te klagen over het kwastje. Deep purple is wel een lakje uit de wat oudere collectie van Sally Hansen, maar dat vind ik zelf niet zoveel uitmaken!

Deep Purple dekt prima met twee dunne laagjes. Ik gebruikte dit lakje als basis voor mijn framed art nailart welke ik momenteel na 7 dagen nog steeds op mijn nagels heb. Nagellakken blijven bij mij sowieso vaak langdurig zitten, dus qua kwaliteit kan ik zelf weinig zeggen.

Wat vinden jullie van dit leuke kleurtje?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations