dinsdag 28 oktober 2014

[Themaweek] Halloween Nailart #3

Dag drie van de themaweek is alweer aangebroken! Vandaag een nailart die compleet handgemaakt is, dus leuk voor degenen die wat meer handmade nailart maken! Lees snel verder om te kijken wat voor producten je nodig hebt om deze nailart na te maken!

Voor deze nailart heb je wel aardig wat producten nodig. Mocht je geen stripers in huis hebben kun je natuurlijk ook altijd een kleurlak en penseel gebruiken. Deze producten heb ik zelf gebruikt:

- Groene glitterlak (Color Club - Object of Envy)
- Donkerblauwe lak (Zoya - Ibiza)
- Zwarte lak (Essence - Edward's Love)
- Zwarte en witte striper
- Sponsje
- Dottingtool


Ik begon zelf eerst met het lakken van de nagels die een gehele kleur hebben. Dat zijn de ringvingers met Object of Envy en de middelvingers met Ibiza. Hier start ik mee zodat deze alvast goed kunnen drogen. De overige nagels krijgen een gradiënt met een zwarte lak. Hier gebruikte ik Edward's Love en een sponsje voor. De basiskleuren laat je goed drogen voordat je verder gaat!

De spookjes die ik maakte op de blauwe lak tekende ik met een striper. Eerst de omlijning, dan inkleuren, even laten drogen en dan met een dottingtool de oogjes en het mondje. Frankenstein krijgt eerst de belijning van zijn haar, het mondje en daarna pas met een dottingtool de witte en zwarte stipjes voor de oogjes. De spinnenwebjes maakte ik met een witte striper. Je begint eerst met drie schuine lijnen, tussen deze lijnen zet je kleine streepjes die het spinnenwebje afmaken.

Wat vinden jullie van de combinatie van deze nailart? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations