woensdag 12 augustus 2015

Flormar - Black Dot BD01

Een tijdje geleden zijn wij een dagje wezen shoppen in Haarlem. Daar kwam ik een onwijs leuk Flormar winkeltje tegen! Een schattig winkeltje vol met Flormar make-up en nagellak! Ik zocht daar wat leuke lakjes uit om uit te proberen!

Dit lakje is een black dot lakje van Flormar. Dit betekend dat er in de lak een soort van glitters verwerkt zitten die door de lichte kleur doorschijnen.  Dit is een lichtgrijs lakje met zwarte dots! 


De basis van dit soort lakjes is altijd vrij sheer, dit omdat de glitters door de kleur naar boven moeten komen. Het mooiste is dan ook om dit soort lakjes over een soortgelijke basis aan te brengen. Ik heb dit expres niet gedaan zodat jullie kunnen zien hoe dit lakje op zichzelf is. 

Ik heb totaal drie laagjes lak aangebracht op deze swatches. Ik heb wel wat dikkere laagjes aangebracht, dus deze drie laagjes is het resultaat van iets meer lak. Ondanks dat de kleur niet geheel dekt, vind ik dit wel een heel leuk lakje om te dragen of mee te experimenteren!

Wat vinden jullie van dit soort lakjes? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations