zaterdag 1 augustus 2015

[Gelnagels] Gelfoil Nailart

Op de cursus bruidsnagels maakte ik voor het eerst kennis met de zogenoemde 'gelfoils'. Folie die je met behulp van een bepaald soort gel kan aanbrengen op de nagels. Het is dus weer iets anders dan een gewone nagelfolie met folielijm!

Mijn buurvrouw wilde wel model zitten voor de eerste keer foilgels. Ze wilde sowieso graag de zilveren gradiƫnt op de tips van haar nagels, dus dat is hier de basis geweest.Ik heb hier de zwarte foilgel van Korneliya gebruikt. Dit is een soort dunne gel met een zwarte kleur, de plaklaag zorgt ervoor dat de folie straks aan de foilgel blijft plakken. Ik heb eerst met een penseel de figuren getekend, de roosjes en de cirkeltjes.

De foilgel droog je een paar seconden in de uvlamp, de foilgel is dan net droog genoeg, en plakt. Door er een stukje folie tegenaan te houden blijft de folie plakken op de foilgel. Ik heb ik groene folie gebruikt, op de wijsvinger hierboven zie je pas echt goed wat een gaaf effect het geeft!

De foilgel wordt echt pas goed zichtbaar wanneer je de nagel in een bepaalde stand houdt, dat is juist het leuke! Soms lijkt het gewoon zwart en soms zie je de groene folie juist goed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations