donderdag 6 augustus 2015

[Gelnagels] White Flowers

Ik ben zelf helemaal gek op kleur, maar soms kan een compleet witte nailart onwijs chic ogen. Zo ook deze nailart. Kijk je mee?

Deze nailart bestaat over het algemeen uit witte kleuren. Ik gebruikte zelf gel voor het maken van de french manicure. Maar mocht je deze nailart willen namaken met nagellak heb je het volgende nodig:
- Witte nagellak;
- Witte stempellak;
- Stampingplate met bloemendesign;
- Zilveren lak;
- Dottingtool.


Eerst maak je een gewone witte french manicure. Je kunt guidelines, plakband of mijn manier voor het maken van een french manicure gebruiken. Ik trek de french altijd strak door er met een plat penseel en remover langs te gaan. 

Ik gebruikte één van mijn Ebay plates voor het bloemendesign. De bloemetjes stempelde ik met witte stempellak aan de zijkanten van de nagel. Op het einde zette ik in het midden van ieder bloemetje een zilver stipje met behulp van een dottingtool. 

Wat vinden jullie van deze 'witte' nailart? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations