vrijdag 21 augustus 2015

[Gelnagels] Cherryblossoms

De cherryblossom nailart vind ik zo'n onwijs leuke nailart! Het was voor mij al echt jaren geleden dat ik zo'n soort nailart voor het laatst maakte. Deze klant wilde graag cherryblossoms op haar nagels en zo mocht ik een compleet nieuw design met cherryblossoms maken op haar nagels!

Mocht je deze nailart willen namaken, leg dan de volgende producten alvast even klaar:
- Witte lak;
- Blauwe lak;
- Zwarte striper;
- Dottingtool;
- Witte lak.


De basis voor deze nailart is een gewone witte french manicure. Ik maak de witte french manicures met witte gel, maar mocht je deze na willen maken op je eigen nagels, zoek dan een goede witte lak uit. Laat het randje heel goed drogen! Daarna kun je met zwart random streepjes in de vorm van takjes maken.

Langs de zwarte takjes maak je wat blauwe (of in een andere kleur) bloemetjes. De bloemetjes maakte ik met behulp van een kleine dottingtool. Ik zette vijf stipjes om elkaar heen en in het midden een wit stipje. 

Wat vinden jullie van de cherryblossoms? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations