maandag 31 augustus 2015

Personal #35

Goedemorgen! Een nieuwe week betekent weer een nieuw persoonlijk artikel. De afgelopen week heb ik het iets rustiger aan gedaan, dit vanwege de voorbereidingen voor het afronden van mijn hbo studie. Toch kan ik jullie nog wat leuke foto's laten zien van mijn week!

Op het moment dat ik bezig ben achter de pc, dan gaat Verschoor er zo bijliggen. Meneertje zoekt altijd gezelschap!Deze week ook weer een hoop mooie nagels mogen zetten inclusief een set bruidsnagels!


Afgelopen donderdag was het zover. Mijn eindgesprek en gelukkig geslaagd! Wat een heerlijk gevoel om gewoon helemaal klaar te zijn!

Deze week moest ik weer een hoop inkopen doen voor de salon. Onder andere deze vier nieuwe gellak kleuren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations