vrijdag 14 augustus 2015

[Gelnagels] Black With Silver Roses

Ondanks dat zwart niet helemaal een zomerse kleur is en niet onwijs veel gedragen wordt rond deze periode. Vind ik dit toch best een leuke nailart om even te laten zien. Het is een geheel handmade nailart, de roosjes zijn wat lastiger om te tekenen, maar zeker de moeite waard wanneer je wat meer uitdaging zoekt!

Voor deze nailart gebruikte ik:
- Zwarte basislak (Essence - Edward's Love);
- Zilveren lak;
- Nailart penseel.


De basis van deze nailart bestaat uit twee dunne laagjes zwarte lak. Dit laat je goed drogen voordat je verder kunt! Op alle nagels, behalve op de ringvingers zette ik met de zilveren lak en een fijn penseeltje dunne schuine lijntjes op de nagels. 

De ringvingers zijn voorzien van een roosje. Ik deed een druppeltje zilveren lak op een papiertje en met een fijn penseel maakte ik stap voor stap het roosje. Ik ga binnenkort even kijken of ik een tutorial voor het maken van deze roosjes kan maken!

Dragen jullie in de zomer zwarte lak op jullie nagels? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations