dinsdag 4 augustus 2015

[Gelnagels] Gelpaint design

Vandaag ga ik jullie een nailart laten zien welke gemaakt is met gelpaint. Gelpaint is een soort van vloeibare gel waarbij je onwijs fijne tekeningetjes kunt maken wanneer je er een juist penseel bij gebruikt. Dit betekend ook dat dit geen design is welke je echt gemakkelijk na kunt maken met een striper. In ieder geval, dit soort gedetailleerd werk lukt mij niet met een striper, nagellak is daar net iets te dik voor!

 Wat heb ik gebruikt?
- Lichte roze basislak;
- Zwarte gelpaint;
- Heel fijn penseel;
- Dottingtool;
- UV lamp.De basis van deze nailart bestaat uit twee dunne laagjes van een lichte roze lak naar keuze. Ik geloof dat dit een suede lakje is geweest van Essence. 

 Met een heel fijn penseel en de zwarte gelpaint heb ik het design getekend. De dottingtool heb ik gebruikt voor het maken van de hartjes en stipjes op de ringvingers. Het is niet te doen om een uitleg te geven over hoe je dit design maakt. Mocht er interesse zijn wil ik wel een keer een tutorial opnemen.

Mocht je nou graag een tutorial laten zien, laat het mij even weten via de comments!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations