woensdag 26 augustus 2015

[Tutorial] Rainbow Polkadots

Vandaag weer een nieuwe tutorial! Deze leuke rainbow polkadot nailart is supereasy om te maken en zo onwijs leuk!

Ik begin altijd met de spulletjes klaarleggen welke ik ga gebruiken. Dit scheelt beschadigde nagels tijdens het maken van de nailart! Wat heb je nodig?
- Base- en topcoat;
- Witte lak;
- Rode lak;
- Oranje lak;
- Groene lak;
- Blauwe lak;
- Dottingtool.


Dit is de nailart welke ik vandaag stap voor stap ga laten zien. Lekker kleurrijk, in de stijl van de regenboog! Mocht je zelf niet zo van al die verschillende kleurtjes zijn, dan kun je deze nailart ook maken met andere kleuren. Denk aan kleuren van licht naar donker!


Ik ga weer stap voor stap vertellen hoe ik deze nailart gemaakt heb! 
1) Je begint natuurlijk met het in vorm vijlen en schoonmaken van de nagels. Zorg dat er niets vettigs meer op je nagels zit, dit zorgt ervoor dat de lak sneller slijt. Zijn je nagels schoon? Breng dan een laagje basecoat aan.
2) De basis voor deze nailart is wit. Ik heb twee dunne laagjes witte lak op mijn nagels aangebracht en dit goed laten drogen.


Per kleurtje breng ik steeds twee rijtjes stipjes aan. 
3) Doe een druppeltje rode lak op een papiertje en dip je dottingtool daarin. Nu ga je met de dottingtool het eerste rijtje stipjes maken langs de nagelriemen, horizontaal op de nagels. Het tweede rijtje rode stipjes maak je daar direct onder. Je zet dus steeds stipjes naast elkaar op de nagel.

4) Mijn tweede kleur is oranje. Ook hier doe ik weer een druppeltje lak op een papiertje en dip de dottingtool daarin. Ook met oranje zet ik twee rijtjes stipjes onder elkaar. 

5) Nu gaan we verder met de groene kleur. Mijn groene kleur was iets lichter, dus moest ik de stipjes soms even twee keer aanzetten. Kies daarom ook niet een heel waterig kleurtje! Ook bij deze kleur maak je weer twee horizontale rijtjes stipjes naast elkaar.

6) Het laatste rijtje stipjes heb ik gemaakt met de kleur blauw. Ook hier heb ik weer lak op een papiertje gedaan en met de dottingtool twee rijtjes blauwe stipjes gemaakt.

7) Wanneer de nailart helemaal droog is kun je deze aflakken met een topcoat!

Een superkleurrijke en makkelijk te maken nailart in een handomdraai! Mocht jij nou kortere of juist langere nagels hebben, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om of minder (of meer) kleuren te gebruiken of i.p.v. twee rijtjes stipjes met één kleur, één rijtje stipjes te maken.

Ik wens jullie veel plezier met het maken van deze nailart!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations