donderdag 27 augustus 2015

[Gelnagels] Oh Palmtrees!

De meest geliefde nailart, is deze variant nailart toch wel geworden deze zomer. Palmboompjes in allerlei kleuren, full colors, color french styles etc. Vandaag ook weer zo'n variant met een palmboom. 

Deze nailart is vrij makkelijk en snel te maken, maar oogt toch onwijs mooi en zomers op de nagels. De volgende producten kun je gebruiken wanneer je deze nailart maakt op je eigen nagels:
- Base- en topcoat;
- Roze lak (of kleur naar keuze);
- Zwarte striper.


De basis van deze nailart is een roze french manicure. Ik maak de french manicure met gewone lak uit de losse hand. Ik trek de french vervolgens strak met een plat penseel en remover. Kies zelf vooral de methode welke jij het fijnst vind werken bij het maken van een french manicure.

Wanneer de gekleurde french op haar plek zit en volledig droog is, kun je met de zwarte striper de palmboom tekenen op de ringvingers. Mocht je het leuk vinden kun je het palmboompje ook op alle nagels maken. Hou je liever van iets rustiger, neem dan dit voorbeeld!

Beginnen jullie de palmbomen al zat te raken? Ik waarschijnlijk nooit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations