donderdag 13 augustus 2015

[Gelnagels] Blueish Stamping

De stempel welke ik in deze nailart gebruikt heb, heb ik in een aantal voorgaande nailarts ook gebruikt. Toch is dit weer een geheel andere nailart door het gebruik van kleuren en minder stempels, kijk je mee?

Voor deze nailart gebruikte ik:
- Liquid sand lak van Golden Rose;
- Witte stempellak;
- Ebay stampingplate;
- stempelbenodigdheden;
- Dottingtool.


De basis van deze nailart is een french manicure, alleen niet met wit maar met een lief kleurtje. Het kleurtje is een liquid sand lak van Golden Rose uit de nieuwe collectie. Ik weet zo snel even de naam niet. Maar de kleur ligt een beetje tussen blauw/paars in en is onwijs subtiel, maar zo mooi!

Op de ringvingers stempelde ik de witte bloemetjes aan de zijkanten van de nagels. Dit motiefje is erg geliefd de laatste tijd omdat er gewoon zoveel mogelijkheden mee zijn. Het oogt natuurlijk ook onwijs chic en zomers! In het hart van de bloemetjes zette ik nog een stipje met behulp van een dottingtool en de Golden Rose lak. 

Ondanks dat het een liquid sand lak is, kun je deze gewoon glad krijgen met behulp van een topcoat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations