maandag 24 augustus 2015

Personal #34

Goedemorgen! Het begin van een nieuwe week, dus ook weer een nieuw persoonlijk artikel! In dit artikel laat ik jullie wat foto's zien van mijn week! Je kunt mij natuurlijk ook via Instagram volgen via @sylvia_nailartcreations, op deze manier ben je direct op de hoogte en kun je het werk van mij in de salon op de voet volgen!

Mooi mannetje, kijk hem dan liggen!Verschoor had afgelopen week een heerlijk kroelavondje. Meneer wilde de hele avond in of naast me liggen. Dus hoppa, een rustig avondje met wat films en de kat erbij!

Zoals je kunt zien heb ik een onwijs drukke week achter de rug in de salon. Voor mij erg fijn aangezien er op dit moment in het onderwijs gewoon geen werk is. Voor nu is het dus even fulltime salon zolang het nog kan!

Ooit een kat arrogant zien kijken? Well.... Blacky kan het hoor!

Gelukkig is Verschoor een stuk schattiger. Ik wens jullie een fijne maandag!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations