donderdag 20 augustus 2015

[Gelnagels] Colorful Hearts

Ik vind het altijd onwijs leuk wanneer klanten zelf een bepaald idee in gedachten hebben en dit idee uitspreken wanneer zij hun nagels gedaan willen hebben. Dit was ook het geval bij deze dame, zij had thuis iets bedacht voor op haar nagels, ze wilde veel kleur en hartjes, gesloten en open hartjes!

Voor deze nailart heb ik de volgende producten en kleuren gebruikt:
- Dottingtool;
- Nailart penseel;
- Blauwe, gele, mintgroene en paarse lak.


Deze nailart heeft geen speciale basis. De basis hier is de natuurlijke nagel met daarover een gelversteviging. Ik heb enkel clear gel gebruikt, wat betekend dat het zicht echt van de natuurlijke nagel is. Mocht je dit zelf niet zo leuk vinden, kies dan een kleur waar alle kleurtjes bij matchen, denk bijvoorbeeld aan wit.

Ik maakte random over de nagels met verschillende kleuren hartjes. Op iedere nagel tekende ik één ingekleurd hartje en twee 'open' hartjes. De gekleurde hartjes maakte ik met een dottingtool. De 'open' hartjes met een nailart penseel. 

Mocht je zoveel kleurtjes zelf nou te heftig vinden, probeer deze nailart dan eens uit met één of twee kleurtjes. Denk aan een geheel witte nagel met bijvoorbeeld rode hartjes. Volgens mij is dat ook hartstikke leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations