zaterdag 20 december 2014

Ciaté - Jewellery Box

Nog op zoek naar een mooie lak voor Kerst? Jewellery Box is één van de lakjes die ik echt zou aanraden voor de feestdagen. Kijk je mee?

Jewellery Box is een lakje die volop gevuld is met glitters. De basiskleur is doorzichtig, gelukkig maakt dat voor de dekking niet veel uit. De meeste lakken met een sheer base zijn vaak niet dekkend, zoals je ziet. Deze gelukkig wel. Pluspunt 1!


Ondanks dat de lak vooral uit glitter bestaat, brengt de lak prima aan. De glitters die in de lak zitten zijn heel veel fijne zwarte glitters en hier en daar wat grotere holografische glitters en vooral die glitters zijn gaaf!

Om te laten zien hoeveel de glitters stralen even een blurry pic! De grotere glitters zijn holografisch en vallen echt onwijs gaaf op. Helemaal Kerstproof! De lak dekt met twee laagjes, dus droogt daarom ook prima op! Wel droogt de lak iets mat op, maar dat kun je oplossen door een glanzende topcoat aan te brengen!

Deze lak matcht overigens bij allerlei kleuren outfits vanwege de zwarte kleur. Een win-win situatie dus! Heb jij de perfecte lak voor Kerst al gevonden? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations