donderdag 4 december 2014

Instagram #49

Goedemorgen! Deze week weer een nieuw persoonlijk artikel, dit keer met een lekkere afwisseling qua foto's! Alle foto's plaats ik via Instagram, je kunt mij daar uiteraard ook volgen: @sylvia_nailartcreations. Deze week heb ik een selectie gemaakt i.v.m. de hoeveelheid foto's!

Ach wat een heerlijk getimede foto weer! Miepie Verschoor heeft wat nieuws ontdekt.. de blaadjes vallen van de bomen en komen wel eens op het balkon terecht en tja, blaadjes.... dat is leuk speelgoed! Constant komt meneer met blaadjes naar binnen gelopen om er vervolgens binnen mee te gaan spelen.


Onwijs leuke verrassing afgelopen week! Toen ik thuis kwam lag dit leuke pakketje op mij te wachten. Een compleet Nail Care Manon gelset gewonnen via het naildesign magazine!

Afgelopen week eindelijk al die potjes nailart opgeruimd, maar dat konden jullie afgelopen weekend al lezen hier!

 Weer mooie nagels gezet. Kan niet wachten tot Kerst, lekker uitpakken met mooie nailarts! De afspraken stromen inmiddels al binnen dus mocht jij ook een plekje willen voor je nagels, maar dan op tijd een afspraak via info@nailartcreations.nl

Klein knuffeltje Stamper. Stamper is echt enorm veranderd sinds we Vixie hebben. Ondanks dat ze geen kooi delen merk ik nu wel dat Stamper opeens veel meer aandacht wilt dan zij daarvoor wilde. 

Langzaam alvast begonnen met het opbouwen van m'n kerstdorpje. De kerstboom komt pas na 5 december, maar zo nu en dan hang ik wel alvast wat lampjes op!

Samen met Verschoor een aflevering Nail'd It gekeken. Het is ook zo'n onwijs sociaal beestje, hij wilt er altijd bijliggen, heerlijk!

Pff afstuderen wordt serieus... Deze en volgende week ben ik druk bezig met de opzet van mijn scriptie. 8 December is de inleverdatum..

Gisteren ben ik samen met mijn zus een dagje naar de Winterfair in Rotterdam geweest. Ik had de entreekaartjes voor haar verjaardag gegeven en we hebben een onwijs gezellige dag gehad en lekker geshopt!

Blacky is zo onwijs blij met mij.... Not! Niet letten op dr half kale buikje trouwens, ze heeft een allergie opgebouwd voor het voer welke zij had waardoor ze kaal werd.. Inmiddels krijgt ze ander voer, maar het terug groeien van dat haar duurt wel even.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations