donderdag 11 december 2014

Instagram #50

Het einde van het jaar nadert.. Nog een weekje of drie en dan is het alweer zover! Afgelopen week heb ik een onwijs drukke week gehad, veel voor de studie moeten doen en de salon even op een wat lager pitje moeten zetten, dat laatste maak ik voor de Kerst wel weer goed ;-). Kijk je mee naar mijn week in foto's? Je kunt me trouwens ook volgen via Instagram: @sylvia_nailartcreations.

Vorige week donderdag stond er een afspraak gepland voor een nieuwe piercing. Ik had al twee gaatjes in m'n oren en wilde graag een derde én een tragus (mocht je niet weten wat dit is, even googlen!). Helaas ging een Tragus niet lukken omdat ik hier te weinig ruimte voor had, de derde gaatjes zijn wel gezet en daar ben ik ook onwijs blij mee!


Thuis doen wij niets aan Sinterklaas. Met mijn stageklas heb ik natuurlijk wel Sinterklaas gevierd. Eén van mijn leerlingen maakte deze geniale surprise voor mij!

Zaterdag een leuke nailart party gegeven met 6 gezellige meiden!

Het weekend mocht eindelijk de Kerstboom weer in huis geplaatst worden. Dus dat betekend meteen cadeautjes inpakken en hop onder de boom! Wij zijn met z'n drieën thuis en ik haal meestal vanaf ongeveer september al kerstcadeaus, scheelt me weer veel uitgaves rond de feestdagen!

Bij de Action kocht ik twee leuke metallic nagellakjes die nieuw in het assortiment zitten! Review volgt snel wanneer alles weer iets rustiger wordt qua studie!

Deze week is een belangrijke week voor mijn studie geweest. Als alles meezit ga ik dit jaar afstuderen en deze week moest ik en mijn opzet voor mijn scriptie inleveren en m'n portfolio voor m'n groenlichtassessment. Beide deadlines gehaald gelukkig!

Dit Kerstballengordijn maakte ik zelf in het raam van de salon. Onwijs leuk om te doen! Kerstlampjes, lint, Kerstballen en een slinger is het enige wat je nodig hebt! 

Verschoortje op z'n best! Het schrijven van dit artikel heeft overigens 20 min langer geduurd omdat meneer 20 minuten met zijn kont op mijn laptop gezeten heeft... Foto komt volgende week, of kijk nu alvast op mijn Instagram!

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations