woensdag 10 december 2014

Essence - Kiss Me, Freddy

De vorige swatches van deze maand welke ik jullie liet zien waren beide donkere kleurtjes. Natuurlijk zijn niet alleen donkere kleurtjes geschikt, maar ook de wat lichtere! Dit lakje van Essence gaf mij een heerlijk winters gevoel (en dat terwijl ik niet van de winter hou).

Kiss Me, Freddy is een een kleurtje die vrij koel is. Je moet er dus wel een beetje de juiste huidskleur van hebben, want de kleur maakt je nogal bleek. 


De kleur is licht ijzig blauw met een glitterfinish. De lak oogt daardoor winters, het deed mij nogal denken aan ijskristallen! Het kwastje van deze Essence lakjes vind ik prima lakken.

De dekking van de lak is een beetje mwuah. Twee laagjes is opzich voldoende, maar een derde zou net even iets mooier zijn. Deze lak staat wel erg mooi bij een donkerblauwe of zwarte outfit!

Wat vinden jullie van deze kleur voor de feestdagen? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations