maandag 29 december 2014

Essence - Headphones On!

Goeiemorgen iedereen! Hopelijk zijn jullie inmiddels een beetje bijgekomen van alle drukte rondom Kerst. Hier is het zo nu en dan nog steeds chaos, maar volgende week begint het normale leven weer! Voor vandaag heb ik het prachtige lakje Headphones on! geswatcht!

Headphones on! is één van de nieuwere lakjes van Essence. In eerste instantie dacht ik dat het een zwarte glitterlak was. Tijdens het swatchen merkte ik uiteindelijk iets heel anders op. De basis van deze lak is sheer, maar gevuld met glitter!


Wanneer je op de foto klikt en deze vergroot kun je zien dat de lak is opgebouwd uit hele fijne zilveren en hele fijne zwarte glittertjes. Van deze glitters zitten er zoveel in de lak dat de kleur uiteindelijk dekkend te krijgen is. Je hoeft voor deze lak daarom ook geen basiskleur te gebruiken.

De lak is opzich prima draagbaar met twee laagjes. Wel zie je dan hier en daar nog wat van je eigen nagel. Met drie laagjes is de lak zo goed als helemaal dekkend. Hierboven op de swatches gebruikte ik ook drie laagjes. 

Wat vinden jullie van Headphones On?

1 opmerking:

  1. I love this color!!!!
    kises!
    http://fashionailsartsbyanna.blogspot.com.es/

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations