maandag 15 december 2014

So Me - Red Satin

Afgelopen week deed ik weer mijn wekelijkse (of nouja, een paar wekelijks) rondje door de Action. In het beauty schap spotte ik wat nieuwe lakjes van het merk So Me. Metallic lakjes! Vandaag heb ik het eerste lakje voor jullie geswatcht!

Het lakje zit verpakt in een kartonnetje, waar de naam van het lakje opstaat. Bij het openen van het flesje viel mij meteen al het kwastje op. Het kwastje heeft nogal een rare hobbel, waardoor de lak aanbrengen nogal lastig wordt.


Gelukkig is de kleur wel onwijs leuk. Red Satin is een rode lak met een metallic finish. De kleur is in ieder geval feestdagproof!

De dekking van de lak is wel goed. Bij één laagje dekt de lak al vrij goed. Houd je van iets meer dekking en een egalere kleur dan zou ik wel gewoon twee laagjes gebruiken zoals ik ook gedaan heb hierboven.

De lak is dus verkrijgbaar bij de Action en kost €0,99. Lekker budgetproof voor het geval je compleet blut bent dankzij de feestdagen, maar wel een leuk kleurtje wilt!

Hebben jullie al de metallic lakjes gespot? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations